Terapia cu lipitori, practicată şi în clinicile din România

 

Medicina complementară câştigă teren în România. Deziluzionaţi sau neîncrezători în tratamentele clasice, tot mai mulţi români se îndreaptă spre metode mai puţin obişnuite. Una dintre cele mai recente este terapia cu lipitori. Cunoscută încă din antichitate şi renumită în ţări ca Franţa sau Rusia, hirudoterapia s-a lansat şi într-o clinică din Galaţi. Iar primii clienţi se declară nu doar mulţumiţi, ci şi vindecaţi.

Lipitorile sunt renumite pentru puterea lor tămăduitoare a căror sursă este chiar saliva cu hirudină, cel mai puternic anticoagulant cunoscut în medicină. De aici, şi numele stiintei naturiste: Hirudoterapie.

Mihai Sucioaia este pe cale să devină un împătimit al terapiei cu lipitori. Suferă de mult timp de dureri de ficat şi de colon. Dar, la clinica din Galaţi, vine întotdeauna cu optimism. Şi nu este singurul.

"A dispărut durerea definitiv. După patru ore eram revigorată, atât de tare încât nici nu am dormit noaptea că aveam prea multă energie.", spune o pactientă.

Pentru o revigorare a organismului, sunt de ajuns câteva săptămâni. Numărul şedinţelor creşte însă proporţional cu dificultatea bolii, chiar şi până la un an.

O sedinţă costă 75 de lei. Şi nu vă temeţi! Lipitorile, ca şi seringile, sunt de unică folosinţă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI