Căutare Live

VIDEO! Dupa ce vezi acest clip, sigur te vei lasa de fumat!

Mai multi medici au realizat un experiment inedit: au comparat plamanii unui fumator cu cei ai unui nefumator, precum si modul in care functioneaza acestia in momentul respiratiei.

Taxa pe viciu, impusa pentru prima data de guvernul Tariceanu, a crescut pretul tigarilor insa nu a diminuat numarul fumatorilor, semn ca, decat sa se lase de tigari, acestia prefera sa faca economii din alta parte pentru a-si intretine pasiunea.

In schimb, demonstratia stiintifica s-ar putea sa aiba mai multi sorti de izbanda. In video-ul de mai jos, medicii arata cum functioneaza plamanii unui nefumator, iar apoi prezinta ce dificultati are un fumator in momentul in care incearca sa respire. Practic, capacitatea pulmonara a acestuia din urma este mult diminuata, zonele innegrite de pe suprafata plamanului nefunctionand.Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... 8 feluri de mancare ce iti tin de foame intr-o dieta...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri