Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Destin CRUNT pentru o zodie. Semnul zodiacal care VA PIERDE O PERSOANĂ DRAGĂ până la sfârșitul lunii MARTIE!

Nu toata lumea are un drum usor atunci cand vrea sa isi atinga un tel. Exista persoane greu incercate din toate punctele de vedere, iar asta nu este neaparat o problema pentru ca numai in acest fel reusesc sa invete lucrurile esentiale despre viata.

LOCUL 3: FECIOARA – Pierzi din atentie lucruri care roiesc in jurul tau tocmai datorita concentrarii tale exagerate fata de anumite aspecte. Esti un perfectionist innascut si faci tot posibilul ca lucrurile sa iasa ca la carte.

Risti sa pierzi oameni importanti din viata ta din cauza orgoliului lor de a te face sa te schimbi. Esti fixist si patimas si din cauza asta ai mult de suferit. Iti plac oamenii superificiali si ai capacitatea sa ii intelegi deoarece empatizezi usor cu toata lumea, iar cand asta nu se intampla si fata de tine esti extrem de dezamagit si te doare cumplit.

LOCUL 2: VARSATOR – Esti un om imprevizibil si iti place sa te inchizi in lumea ta. Cand deschisi usa universului tau si descoperi realitatea din jur, ai probleme foarte mari de adaptare. Poti deveni impulsiv atunci cand te revolti asupra celor care nu iti inteleg deloc felul de a fi.

Ai anumite idei fixe, cu toate ca iti dezvolti latura artistica in mod permanent. Te consideri nedreptatit si suferi foarte mult mai ales atunci cand ideile tale sunt privite ori prea fanteziste ori exagerat de idealiste.

LOCUL 1: PESTI – Esti cel mai sensibil semn zodiacal. Traiesti cu intensitate fiecare clipa a vietii si ai tendinta de a te dedica celor din jurul tau inainte sa te preocupi de tine, de modul in care trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult pentru a evita durerile sufletesti.

Iti este foarte greu, uneori imposibil chiar, sa iti asumi anumite greseli pentru ca stii ca esti bine intentionat si astepti intotdeauna sa fii apreciat chiar daca uneori, din oboseala sau neatentie, iti scapa din vedere anumite lucruri.

Zodia care pierde pe cineva drag în luna martie

Chiar dacă este început de primăvară, nu trebuie să trecem cu vedere peste anumite lucruri care ar putea avea o influenţă negativă asupra psihicului şi fizicului nostru. Luna martie aduce veşti proaste pentru o zodie, iar nativii nu trebuie să-şi piardă deloc speranţa şi moralul.

Luna martie nu e tocmai cel mai bun început de primăvară pentru zodia Peşti. Chiar dacă este „sezonul” lor, perioada astrologică începând încă de pe data de 19 februarie şi terminându-se pe data de 20 martie, aceşti nativi vor suferi foarte tare.

O persoană dragă, fie că este vorba despre un prieten bun sau familie, îl va părăsi pentru eternitate. Chiar dacă despărţirea fizică este foarte grea faţă de persoana la care ţii sau o iubeşti, trebuie să privească înainte şi, cu paşi înceţi, să ceară ajutorul pentru a ieşi din impas. Chiar dacă vine o perioadă neagră în viaţa nativilor Peşti, trebuie să aibă grijă pe umărul cui va plânge, căci nici prietenii nu sunt ce par a fi.