Antena Căutare

HOROSCOP 19 februarie 2018. Început de săptămână GROAZNIC pentru o zodie!

Tie ce ti-au rezervat astrele?

HOROSCOP 19 februarie 2018. Un început de săptămână în forță pentru unii nativi. O zodie va fi defavorizată de astre. Va fi o zi groaznică pentru ea!

HOROSCOP 19 februarie 2018 Berbec. Foarte ușor poți rezolvă chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar dacă, stările tale de spirit sunt fluctuante, cu puțin efort ai putea depăși orice disconfort fizic sau psihic. Pe de altă parte, rezervă-ți momente liniștite și planifica-ți activitățile pentru următoarele patru săptămâni. După-amiază, invită-i pe cei dragi la o plimbare prin magazinele preferate.

HOROSCOP 19 februarie 2018 Taur. Este o zi în care ar fi bine să te odihnești, să te ocupi mai mult de treburi ușoare și să eviți aglomerațiile. Persoană iubită sau copiii îți pot creă neplăceri, datorită unor capricii de moment. Detașează-te de problemele lor și nu te lasă șantajat emoțional. Chiar ai nevoie de liniște, relaxare și compania oamenilor de încredere. Sunt posibile informații prețioase despre cei dragi.

Citește și: HOROSCOP pentru luna MARTIE 2018. Horoscop complet: DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ

Articolul continuă după reclamă

HOROSCOP 19 februarie 2018 Gemeni. Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu persoanele influențe din sferă profesională. Este posibil să afli informații necesare la locul de muncă. Cineva care te-a susținut până nu demult își poate retrage susținerea. Orientează-te spre alte persoane care te pot ajută în demersurile tale profesionale. Dar fii discret și atent, pentru că foarte ușor îți poți deteriora imaginea publică.

HOROSCOP 19 februarie 2018 Rac. Datorită rezolvării unor demersuri profesionale, colegii și în special șefii îți vor recunoaște astăzi meritele. Totuși există și persoane care pot caută nod în papură. De aceea fii pregătit să răspunzi provocările care vin în avalanșă la locul de muncă. După-amiază rezervă-ți momente pentru a le petrece alături de membrii familiei. Aceștia te pot sfătui de bine.

HOROSCOP 19 februarie 2018 Leu. Ești preocupat astăzi de subiecte filozofice. Fie că vorbești cu persoane erudițe, fie cu prietenii aflați în țări străine, bagajul informațional ți se îmbogățește cu teme utile. Ar fi bine să-ți plănuiești un program de instruire personală sau profesională, dar și activități culturale pe care să le practici regulat. Minunat este că dispui și de un buget suficient pentru toate acestea.

Citește și: CAMELIA PĂTRĂȘCANU, horoscop 19-25 februarie. GEMENII, câștigătorii supremi ai săptămânii!

HOROSCOP 19 februarie 2018 Fecioară. Este o zi în care temă principală este legată de bugetul comun cu alții și relații cu instituțiile financiare. Înainte de a te avântă în planuri de investiții, achita-ți mai întâi facturile sau datoriile de orice fel. Chiar dacă ceilalți vor dori să profite de pe urmă agoniselilor tale materiale, dispui de suficientă forță pentru a dirijă lucrurile în folosul tău.

HOROSCOP 19 februarie 2018 Balanța. Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare. Ai șanse bune de a vedea clar cine îți este aliat și cine doar își urmărește interesele personale, profitând de energia și eforturile tale. Este bine să păstrezi o anumită distanță față de toată lumea, pentru că în umbră se ies conflicte greu de deslușit deocamdată. Nu este un început de săptămână promițător. Veștile rele se țin lanț, fapt ce te va face să te simți groaznic. Lucrurile se mai temperează spre mijlocul săptămânii.

Citește și: TOP 4 ZODII PUTERNICE! Ele reuşesc să treacă peste orice obstacol cu fruntea sus

HOROSCOP 19 februarie 2018 Scorpion. La serviciu ai mult de lucru, dar colegii nu îți sunt prin preajmă că să te ajute. Dozează-ți eforturile, pentru că organsimul îți este vulnerabil. O mică conversație cu un prieten de încredere îți poate aduce zâmbetul de buze, dar și sfaturi utile atât pentru sănătate, cât și pentru rezolvarea chestiunilor profesionale. După-amiza, relaxează-te alături de cei dragi.

HOROSCOP 19 februarie 2018 Săgetător. Ziua îți aduce veselie și chef de aventuri. Pot apărea neplăceri în relațiile cu persoană iubită sau cu copiii, datorită banilor sau bunurilor folosite și administrate în comun. Ferește-te de cheltuieli nefondate! Adună-ți forțele și concentrează-te pe îndatoririle profesionale, pentru că la serviciu, șefii te pot trage la răspundere pentru neglijență profesională. Spre seară, delectează-te cu un hobby.

HOROSCOP 19 februarie 2018 Capricorn. Sunt momente bune de a rezolvă chestiuni familiale și treburi gospodărești. Pe de altă parte, ar fi bine să aloci timp și pentru a te vedea cu neamurile. Ați putea depana amintiri sau va puteți sfătui în diverse probleme de viață. Datorită diferențelor de mentalitate, discuțiile purtate astăzi cu cei dragi te pot necaji, însă cu puțin efort și bunăvoință vei putea depăși neplăcerile ivite.

Citește și: Ai mare grijă cum te porţi cu ele! Zodiile care au PUTERI şi gura pocită


HOROSCOP 19 februarie 2018 Vărsător. Ai spor și succes în activitățile intelectuale, așa încât revizuieste-ți documentele, trimite mesajele importante sau discută cu persoanele de care ai nevoie, atât în plan personal, cât și profesional. Pot apărea și călătorii pe distante scurte, fie pentru a rezolvă demersuri profesionale, fie pentru a vizită pe cineva din anturajul apropiat. Spre seară, delectează-te cu o lectură amuzantă.


HOROSCOP 19 februarie 2018 Pești. Se pare că ți se rotunjesc veniturile sau măcar afli vești importante în legătură cu îmbunătățirea salarizării tale de la un loc de muncă. Totuși fii discret, reține cele aflate, pentru că există detalii umbite care sunt destul de neplăcute. Posibil să se schimbe termenii și condițiile de desfășurare a unui parteneriat profesional. Sfătuiește-te mai întâi cu cineva de încredere și apoi ia decizii.

Citește și: Cel mai TARE HOROSCOP: Cea mai senzuală, cea mai puternică, cea mai norocoasă zodie? La ce ești cea mai bună în funcție de zodia ta

HOROSCOP pentru luna MARTIE 2018. Horoscop complet: DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ... Cel mai TARE HOROSCOP: Cea mai senzuală, cea mai puternică, cea mai norocoasă zodie? La ce ești cea mai bună în funcție ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x