Căutare Live

HOROSCOP 18 februarie 2018. DUMINICA NEAGRĂ pentru o zodie!

Ești tu aceea?

HOROSCOP 18 februarie 2018. Un sfârșit de săptămână cu surprize: unele plăcute, altele nu. O zodie va avea o zi de duminică ca de coșmar! Ești tu aceea?

HOROSCOP 18 februarie Berbec. Sunt zile bune la finalul acestei săptămâni pentru a-ți alcătui planuri de viitor, pentru a renunță idei, relații sau situații care nu îți mai sunt de folos. Ar fi bine să te orientezi spre oameni de bună calitate și spre situații care te ajută în vreun fel să te dezvolți personal sau profesional. Vorbește despre ține și intențiile tale numai cu cei care s-au dovedit până acum serioși și dornici sincer să te sprijine.

HOROSCOP 18 februarie Taur. Relațiile cu prietenii sunt provocatoare, de aceea ar fi că în aceste zile de weekend să iei legătură numai cu acei în care ai încredere. Datorită acestor persoane sunt posbile dispute cu persoană iubită sau copiii. Fii prudent și păstrează o echidistanță față de toată lumea. Duminică, te poți ocupă de treburi gospodărești, însă rezervă-ți momente și pentru odihnă.

HOROSCOP 18 februarie Gemeni
. Finalul acestei săptămâni este potrivit reevaluării situației socio-profesionale în care te afli. Imaginea publică, relațiile cu șefii, autoritățile sunt răscolite și greu de păstrat într-un climat armonios. Depinde numai de ține cum îți gestionezi aparițiile publice și contactele cu persoanele oficiale din mediul în care îți desfășori activitatea. Duminică, relaxează-te alături de prieteni.

HOROSCOP 18 februarie Rac.
Mentalul îți este foarte activ la sfârșitul acestei săptămâni. Gândurile dau năvală, informațiile vin din surse diverse, iar ceilalți te solicita din plin. Este bine să-ți selectezi atât discuțiile, cât și activitățile prioritare. Sunt posibile vești din și despre străinătate. Deocamdată ascultă ceea ce ți se spune, observă atent ce se petrece în segmentul legat de străinătate și lasă deciziile majore pentru următoarele zile.

HOROSCOP 18 februarie Leu. Sâmbătă este nevoie să te ocupi de chestiuni financiare comune cu alții, respectiv achitarea unor facturi, taxe, relaționarea cu instituții financiare. Fii prudent, deoarece există un risc crescut de pierderi, erori în documente și neînțelegeri de tot soiul. Duminică, răsfață-ți simțurile cu vizionarea unui spectacol de teatru, film, muzică sau abordează discuții filozofice cu cineva drag.

Citește și: Învaţă să citeşti oamenii! Cum înşală fiecare zodie în parte. Surpriză mare la CAPRICORNI!


HOROSCOP 18 februarie Fecioară.
Relaționarea cu ceilalți te obosește mult. Ar fi bine să-ți rezumi contactele la strictul necesar. Posibil că partenerul de viață sau un colaborator să-ți facă reproșuri vizavi de faptul că ești foarte preocupat doar de ține, iar activitățile comune le-ai lăsat de izbeliște. Duminică sunt momene bune pentru a te gândi pe îndelete la sensul lucrurilor dincolo de aparențe.

HOROSCOP 18 februarie Balanța. Este bine să-ți îngrijești sănătatea la finalul acestei săptămâni. Oboseală acumulată, dar și o vulnerabilizare a sănătății, de fundal își vor spune cuvântul. Pe cât posibil folseste remediile bunicii, plimbările în aer liber și mai ales, înconjoară-te de oameni dragi și de încredere. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forță notă, chiar dacă ceilalți te solicita mult.

HOROSCOP 18 februarie Scorpion La finalul acestei săptămâni, relațiile sentimentale sunt tensionate. Fie că este vorba despre persoană iubită, fie despre copii ai grijă și lasă-le timpul și spațiul necesare pentru a-și duce traiul cum doresc. Deschide-ți sufletul spre nevoile și dorințele lor reale. Uneori, din prea multă iubire, apare riscul să blochezi mersul firesc al evenimentelor în care ești implicat alături de cei dragi. Duminică, îngrijește-ți sănătatea.

Citește și: Zodiile care se despart în această primăvară! Numai lacrimi pentru eleHOROSCOP 18 februarie Săgetător.
Familia și mediul domestic îți atrag atenția în aceste zile de weekend. Relațiile cu membrii familei sunt tensionate, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși orice neplăcere. Disputele ar putea porni de la filozofii de viață diferite. Fii înțelegător și acceptă și alte puncte de vedere. Pe de altă parte, orientează-ți energia spre activități domestice de anvergură. Duminică, organizează meșe festive sau ieșiri în oraș alături de cei dragi.

HOROSCOP 18 februarie Capricorn. Zilele acestea de weekend sunt potrivite intalnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este ca ai ocazia sa iei legatura cu cei pe care vroiai demult sa-i vezi sau sa-i auzi. Chiar daca se pot isca si mici dispute pe teme cotidiene, treci peste si bucura-te de tot si toate. Duminica iti sunt recomandate linistea si confortul casei, alaturi de membrii familiei sau rudele dragi.

HOROSCOP 18 februarie Vărsător. Se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Temerile legate de bugetul disponibil pot luă amploare, dar numai dacă le acorzi tu importantă. Selectează-ți prioritățile și rezumă-te la strictul necesar. Duminică ești invitat la întâlniri și dialoguri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Îți sunt favorizate discuțiile pe teme profesionale.

HOROSCOP 18 februarie Pești. La finalul acestei săptămâni, emotivitatea este accentuată și astfel reacțiile tale față de evenimente și semeni sunt disproporționate. Fiind preocupat mai mult de chestiunile profesionale, riști să strici relațiile cu cei apropiați. Relaxează-te și ține cont de sfaturile celorlalți. Duminică vor apărea cheltuieli neprevăzute în program, fapt ce te va destabiliza profund. Vei auzi atâtea vești rele încât vei ajunge să crezi că e ”duminica neagră„ pentru tine.

Citește și: Care este cea mai ascunsă dorință a zodiilor. Scorpionii își dau frâu liber imaginației, în pat

Cum e să trăiești cu cineva din zodia Taur: uite ce obiceiuri are. Ce spui, se potrivesc?... Previziuni Urania pentru perioada 17-23 februarie: ZODIA care va avea parte numai de probleme!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri