Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Horoscop săptămânal 13 - 19 ianuarie 2020. Schimbări neașteptate pentru zodii

Horoscop săptămânal 13 - 19 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele în următoarele șapte zile și cu ce provocări te vei confrunta.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020

https://pixabay.com/

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la serviciu, însă vei fi încântat. Cum ești dornic în permanență de acțiune, te vei pune rapid pe treabă. Ar fi bine să alcătuiești o lista de priorități și să nu te pierzi în amănunte neimportante. Există riscul să obosești și chiar să apăra neplăceri serioase pe segmentul sănătății. Ai încredere că vei rezolvă totul la timp și foarte bine. Pe 16 și 17 ianuarie apăr chestiuni parteneriale, probabil semnarea unui contract, rediscutarea unora vechi sau plănuirea unor activități comune cu alții. De asemenea, vor intră în discuție cheltuielile comune cu partenerul de viață și cu cei profesionali. Prudența și discernământ!

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

Răscolirile sentimentale deschid săptămâna, fie că este vorba despre persoană iubită, fie despre copii. Sunt momente pasagere, astfel că nu este cazul să te îngrijorezi. Cei dragi au nevoie de sprijinul tău moral în chestiunile lor personale, vor mai multă atenție și afecțiune din partea ta și, nu în ultimul rând, îți vor propune să te implici alături de ei în activități recreative. Posibile neplăceri financiare, pentru că acum îți dorești mai mult decât îți permite bugetul. A două parte a săptămânii aduce în atenție probleme vechi de sănătate. Cineva din anturajul prietenilor te poate sprijini în demersurile tale personale și profesionale.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

La începutul săptămânii ai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a stă la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut! Privește viață că pe o experiență, că pe un film, pe parcursul căruia poți luă, din când în când, premii fabuloase. În zilele de 16 și 17 ianuarie intervin chestiuni amoroase și altele privitoare la copii. Prudența, răbdare și încredere! Sănătatea devine vulnerabilă la finalul săptămânii, de aceea, dozează-ți eforturile și odihnește-te.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Începutul săptămânii îți aduce în preajmă o mulțime de persoane apropiate, care au nevoie de sprijinul tău moral. Cu unii nu te-ai mai văzut demult și acum este momentul regăsirilor, al poveștilor spuse la un pahar de vorba și al destainurilor serioase. Ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre ține și slăbiciunile tale. Există și profitori în preajmă ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva care ți-ar daună pe termen lung. A două parte a săptămânii aduce energii favorabile desfășurării treburilor domestice. Este rost de a ajunge la un consens cu membrii familiei și de a rezolvă chestiuni patrimoniale. Acordă timp și persoanei iubite și copiilor.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unui bonus substanțial sau primești favoruri și cadouri deosebite. Fii prudent pe 15 ianuarie, deoarece există riscul să pierzi bani, bunuri sau să apăra nereguli în documentele financiare. În a două parte a săptămânii, se întrezăresc călătorii pe distante scurte, activități intelectuale și dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Vorba multă sărăcia omului, deci ar fi bine să-ți dozezi vorbele și gesturile. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă membrii familiei. De asemenea, vei fi nevoit să te implici în treburi gospodărești.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioară

La începutul săptămânii ai multă energie, chef de a te implică în mai multe acțiuni simultane, dar mai ales de a te implică în treburile altora. De aceea, unii s-ar putea supără că intervii neinvitat în viață lor. Ocupă-te numai de ține și lasă-i în pace pe ceilalți! Oferă-ți sprijinul numai la cerere expresă. A două parte a săptămânii evidențiază situația financiară în care te afli. Sunt posibile cheltuieli majore, creșterea veniturilor din activitatea prestată la un serviciu, dar și cadouri interesante. Evită cheltuielile nefondate! Persoanele din anturajul apropiat te vor înconjura la finalul săptămânii, bucurându-te cu informații prețioase și cu povești amuzante.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanță

Este o săptămâna în care ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Ești destul de obosit și simți nevoia de a fi mai mult tu cu ține. Implică-te numai în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare. Chiar dacă unele afecțiuni păr că se accentuează, ai încredere în ține și îngrijește-te cum știi și simți tu mai bine. Evită să te tot lași pe mână altora pentru îmbunătățirea stării tale generale. Este rost de câștiguri financiare din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar hibele sunt multe și mărunte. Probabile cheltuieli pentru călătorii, studii sau pentru cineva din anturajul apropiat.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

O săptămâna controversată vizavi de relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional. Cumva ar fi nevoie să-ți remodelezi unele concepții și planuri de viață, pentru că acum sunt mulți cei care, mai mult sau mai puțin discret, îți reproșează rigiditate mentală, conservatorism nefondat sau ancorare în relații și situații perimate. Privește atent la propria ta viață și depune eforturi pentru a o îmbunătăți. Energiile zilele de 16 și 17 ianuarie activează afecțiunile specifice sistemului renal și cele ale capului. Te vei simți mai bine la finalul săptămânii, însă nu forță notă și dozează-ți eforturile.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Săgetător

Săptămâna debutează în forță cu multe aspecte profesionale. În mod special, se vor evidenția dialogurile cu șefii și reuniunile oficiale. Fii pregătit cât poți tu de bine, pentru că sunt șanse să oferi explicații vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Pe de altă parte, va apărea tentația să te sfătuiești cu prietenii vizavi de planurile tale personale. Cel mai bine ar fi să vorbești numai cu propria ta persoană și să eviți discuțiile prea detaliate. Se conturează neplăceri legate de sănătatea segmentelor sistemului renal și a segmentelor capului. O perioadă controversată în ceea ce privește relațiile amoroase și cele cu copiii.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricorn

Sunt zile interesante pentru relațiile cu străinătatea. Au succes demersurile privitoare la o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine. Totuși, evită ziua de 17 ianuarie pentru decizii ferme sau pentru asumarea unor responsabilități deosebite. Segmentul profesional se va evidenția în a două parte a săptămânii, mai ales relațiile cu șefii și persoanele oficiale din diverse instituții. Sunt multe aspecte bizare în ceea ce privește susținerea ta profesională și imaginea publică, de aceea, fii precaut. Finalul săptămânii evidențiază relațiile cu prietenii. Dialoguri constructive și activități recreative împreună cu cei dragi.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Începutul săptămânii îți aduce câștiguri financiare dintr-o colaborare, de la și prin alții sau, pur și simplu, făcând ordine prin hârtii, descoperi o mică avere uitată într-un plic. Alcătuiește o lista de priorități și evită cheltuielile nefondate. Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi. Mentalul este agitat în zilele de 16 și 17 ianuarie, astfel încât este bine fii prudent. Implicarea în activități intelectuale sau demersuri privitoare la călătorii sau studii te obosește mult. Acceptă sprijinul cuiva de încredere pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ai nevoie de momente de răgaz pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat.

Horoscop 13 - 19 ianuarie 2020 pentru Zodia Pești

Relațiile parteneriale necesită atenție și eforturi considerabile pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile comune restanțe. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și să rezolvi lucrurile în favoarea ta. Totuși, ține cont de sugestiile celorlalți, pentru că sunt de bun augur. A două parte a săptămânii evidențiază chestiuni financiare, de genul cheltuieli comune cu alții, dezbateri pe temă moștenirilor sau partajelor personale și profesionale. Prudența, tolerantă și răbdare! Gândirea este umbrită, astfel că ferește-te să vorbești prea mult. Spre finalul săptămânii, vor interveni planurile de călătorii în străinătate și dialogurile cu persoanele străine.

Citește și:

Horoscop KARMIC 2020. O zodie va avea parte de lecții dure care îi vor aduce lumină în viață

Sursa: astrocafe.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro