Antena Căutare

Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă și duminică

Citește horoscopul pentru weekendul 24- 25 februarie și află ce ți-au pregătit astrele pentru sâmbătă și duminică.

carte pe un fundal albastru din care ies simbolurile zodiilor
Citește horoscopul pentru weekendul 24- 25 februarie și află ce ți-au pregătit astrele pentru sâmbătă și duminică. | Shutterstock.com

Astrologii spun că weekendul 24- 25 februarie 2024 va fi intens pentru mai multe zodii. Descoperă ce nativi au parte de provocări sâmbătă și duminică.

Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024. Ce au pregătit astrele pentru sâmbătă și duminică

Descoperă ce au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii în horoscopul pentru weekendul 24- 25 februarie 2024:

Berbec | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Spre finalul săptămânii, simți nevoia să stai singur/ă pentru a trece în revista gândurile și secretele pe care le-ai ținut doar pentru tine.

Dacă ai lenevit în privința obiectivelor tale, acest weekend va fi impulsul de care ai nevoie pentru a proni din nou la drum.

Obiceiurile pe care le-ai început în august se vor manifesta în câteva situații. Renunță la cele nocive și încearcă să pui la punct o rutină mai bună.

Taur | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

De când Mercur intră joi în Pești și în zona ta socială, îți schimbi obiectivele. E timpul să te gândești la viitor și la cine te poate ajuta să îți atingi ambițiile arzătoare.

Închei săptămâna într-o notă jucăușă pe parcurs ce Luna plină în Fecioară intră în zona ta de plăcere. E un weekend excelent pentru a te distra. Folosește această energie pentru a finaliza proiecte creative și pentru a scăpa de tensiune.

Citește și: Horoscop bani pentru luna martie 2024. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie. Ce nativi au reușite în plan financiar

Gemeni | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Tranzitul lui Mercur în Pești te va ajuta să îți îmbunătățești reputația. Fă-ți planuri pentru viitor și stabilește cu atenție următoarea mișcare.

Nu uita să menții focul de acasă aprins în timpul Lunii pline în Fecioară. E un moment excelent pentru a verifica bunăstarea ta emoțională, pentru a finaliza proiectele de acasă și pentru a rezolva conflictele de familie.

Rac | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Următoarele săptămâni sunt ideale pentru a cerceta sau pentru a purta discuții cu oameni deschiși. Pe măsură ce ne apropiem de primăvară, este timpul să îți pui viața în ordine.

Luna plină în Fecioară îți va oferi o mulțime de lucruri de spus și de făcut, dar nu prea mult timp pentru a le face. E nevoie să te organizezi pentru a duce totul la bun sfârșit.

Leu | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Ai încredere în intuiția ta. Vei primi un impuls major în acest sens și puterea de a descoperi ce se ascunde în spatele cuvintelor. Citește printre rânduri și vei găsi adevărul.

În acest weekend, totul este despre bani. E un moment excelent pentru a te uita la ce deții, a vedea ce câștigi și ce cheltui și de cât ai nevoie pentru a îți atinge obiectivele. Poți găsi niște oportunități de a face bani.

Fecioară | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Weekend-ul acesta îți va da un plus de încredere în timpul Lunii pline de sâmbătă. Privește totul cu atenție și bucură-te de toate progresele pe care le-ai făcut din august încoace.

E timpul să te pui pe primul loc și să acționezi în interesul tău personal. Meriți asta.

Citește și: Horoscop de Dragobete. Ce zodii își vor găsi iubirea în cea mai frumoasă sărbătoare a românilor

Balanță | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

E un moment excelent pentru a te elibera de negativitate și a te concentra pe viitor. Luna plină în Fecioară e în zona subconștientului și scoate la iveală anxietăți.

E timpul pentru a petrece timp singur/ă, în timp ce te concentrezi pe liniștea minții tale. Abordează problemele emoționale și secretele pe care le ai, astfel încât să poți trăi în sfârșit liber/ă.

Scorpion | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Pregătește-te să exprimi cele mai profunde sentimente folosind arta. E o perioadă plină de imaginație, așa că lasă creativitatea să te conducă.

Weekendul acesta e ideal pentru a îi ajuta pe cei nevoiași din comunitatea ta. Fă fapte bune și vei primi acel lucru pe care ți-l dorești încă din august 2023.

Săgetător | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Gândurile tale rămân aproape de casă în această perioadă, pe măsură ce te gândești la modul în care îți poți întări legăturile de familie.

Închei săptămâna în lumina reflectoarelor în timpul Lunii pline în Fecioară, care se află în zona de reputație. Astrul luminează realizările la care ai lucrat de la sfârșitul verii. Fie că ți-ai atins un obiectiv sau ai primit o promovare, folosește asta și planifică următoarele mișcări.

Capricorn | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Mercur intră în Pești și în zona ta de comunicare. Spune ce gândești și descarcă-te. Nu există idei proaste în acest moment.

Închei săptămâna într-o notă educativă în timpul Lunii pline în Fecioară. Tot ce ai studiat și ai lucrat te va ajuta să ai o realizare importantă. Mult noroc și nu uita să rămâi fidel/ă propriilor gânduri.

Citește și: Luna februarie se încheie dramatic pentru două zodii. Cine va trece prin grele provocări

Vărsător | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Schimbările pe care le-ai făcut la sfârșitul verii trecute ies în sfârșit la iveală în timpul Lunii pline în Fecioară.

Îmbrățișează lucrurile pozitive și schimbă ceea ce încă nu funcționează pentru tine. E timpul să renunți și să te transformi.

Pești | Horoscop weekend 24- 25 februarie 2024

Curiozitatea și creativitatea vor fi sporite în următoarele două săptămâni, așa că vei fi încurajat/ă să te pui pe primul loc și să începi proiecte noi.

Nu trebuie să o faci singur/ă. S-ar putea să ai un partener în călătoria ta în timpul Lunii pline în Fecioară. Fie că ceri cuiva asta sau cineva se oferă, totul îți spune să duci lucrurile la nivelul următor.

Horoscop zilnic 22 februarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș... Horoscop zilnic 23 februarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x