Antena Căutare

Horoscop zilnic 1 martie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Citește horoscopul zilei de 1 martie 2024 pentru a afla ce ți-au pregătit astrele pentru azi, vineri, de Mărțișor. Găsești în rândurile următoare previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte.

doua inimi pe un fundal albastru deschis care are pe margine cele 12 zodii ale horoscopului
Citește horoscopul zilei de 1 martie 2024 pentru a afla ce ți-au pregătit astrele pentru azi, vineri, de Mărțișor. Găsești în rândurile următoare previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte. | Shutterstock.com

Urmează o zi tulbure pentru câteva din cele 12 zodii ale horoscopului. Descoperă în rândurile următoare ce ți-au pregătit astrele pentru 1 martie 2024.

Horoscop 1 martie 2024 pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Descoperă în rândurile următoare ce au pregătit astrele pentru cele 12 zodii ale zodiacului în horoscopul zilei de azi, 1 martie 2024:

Horoscop 1 martie | Berbec

Astăzi te preocupă o problemă și e greu să ajungi la rădăcina ei. În loc să te stresezi din cauza asta, trage un pui de somn în această după amiază.

Să te ocupi de oameni, în termenii lor, poate fi extrem de dificil. E posibil ca ceilalți să nu vadă lucrurile ca tine. Discută cu ei mai târziu, când ești stăpân/ă pe situație.

Horoscop 1 martie | Taur

Te bucuri de o zi plină, în care te răsfeți cu tot ce îți dorește inima. Imaginația ta te-ar putea duce pe un tărâm cu totul nou, în care tu joci rolul principal. Trăiește aceste fantezii.

Nu uita că poți visa, poți face tot ce dorești. Focul din interiorul tău arde puternic, așa că folosește-te bine de această putere înainte de a fi risipită de altcineva care trage de sfori.

Horoscop 1 martie | Gemeni

Te preocupă ce fac ceilalți. Gândurile tale se îndreaptă spre cei mai puțin norocoși. Poate că ar trebui să iei în considerare fondarea unei organizații de caritate.

Bunăstarea ta spirituală este, de asemenea, importantă pentru tine astăzi și ar trebui să faci ceva pentru a onora această parte a ta. Ar putea fi dificil să te menții cu picioarele pe pământ.

Horoscop 1 martie | Rac

Astăzi ești activ/ă și îți prinde bine să lucrezi cu grupuri de persoane. Imaginația ta atinge cote maxime și s-ar putea să te treești jucând scene din visele tale.

În prezent, pui mai mult preț pe părerile celorlalți și oamenii din viața ta joacă un rol mai important decât în lunile trecute.

Horoscop 1 martie | Leu

Azi e o zi în care trebuie să te lași purtat de val. Nu lua nimic în serios și abține-te să iei decizii majore. S-ar putea să ai senzația că ceva sau cineva lucrează împotriva ta. Ai încredere în instinctele tale. Vezi ce poți face pentru a reduce decalajul dintre realitate și ceea ce îți spune instinctul.

Horoscop 1 martie | Fecioară

Ar putea foarte bine să fie una dintre acele zile în care uiți să te încalți înainte de a ieși pe ușă. Asigură-te că îți pui gândurile în ordine înainte să te dai jos din pat.

Vei continua să fii cu capul în nori toată ziua, în ciuda faptului că încerci să-ți menții mintea concentrată asupa lucrurilor de care te ocupi.

Horoscop 1 martie | Balanță

Informațiile pe care le primești pot fi contradictorii. Cineva ar putea să te păcălească. După amiază, sunt șanse mari să faci greșeli care îți vor epuiza mare parte din timpul liber. Ai răbdare și încearcă să nu te superi prea tare dacă greșești autobuzul și ajungi în partea greșită a orașului.

Horoscop 1 martie | Scorpion

Lasă-ți imaginația să te ajute să ieși din situații limită. Vei fi surprins/ă de recompensele pe care le va aduce în viața ta. S-ar putea să fie greu să iei o decizie în legătură cu ceva practic, așa că nici măcar nu încerca. Lasă asta pentru o zi în care te vei simți mai ancorat/ă în prezent.

Horoscop 1 martie | Săgetător

Există momente în care puterea de anticipare, pe care o deții, devine impresionantă. Nu visezi, ci mai degrabă, te gândești doar la lucruri pe care le poți realiza și acționezi. Dacă ai o relație, azi poate fi momentul ideal pentru a face schimb de parole.

Horoscop 1 martie | Capricorn

Cineva ar putea obiecta cu tărie la o acțiune a ta, dar înțelege că motivația sa poate fi puțin distorsionată. Adună-ți încrederea în tine pentru a te apăra în acest moment.

Orice s-ar întâmpla, va fi nevoie să acționezi într-un fel sau altul. Fă-ți timp să evaluezi cu atenție faptele, pentru că s-ar putea să existe o șmecherie.

Horoscop 1 martie | Vărsător

Ar putea exista un pic de confuzie. Încercarea de a înțelege ce se întâmplă s-ar putea să nu fie cea mai ușoară sarcină. Gândirea rațională și procesele analitice ar putea să nu fie cea mai bună modalitate de a găsi soluția. S-ar putea fi mai bine să lași problema deoparte și să te ocupi de ea mai târziu, când faptele sunt mai clare. Renunță la control și la dorința de a da un sens tuturor lucrurilor.

Horoscop 1 martie | Pești

Poți trece de la iubire pasională la despărțire. Ești mulțumit/ă de finanțele tale și noi oportunități profesionale apar.

Tinzi să fii depresiv/ă în urma poveștii de dragoste pe care te pregătești să o închei, însă o întâlnire cu prietenii te poate ajuta.

Horoscop zilnic 29 februarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș... Zodii care se îmbogățesc în 2024. Acești nativi vor întoarce banii cu lopata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x