Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019. Zodia Scorpion are parte de emoții puternice

Horoscopul zilnic din 12 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Scorpionii sunt foarte emotivi la început de săptămână, în schimb Gemenii se gândesc la bani. Află ce prezic astrele pentru fiecare zodie.

Horoscopul zilnic din 12 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Scorpionii sunt foarte emotivi la început de săptămână, în schimb Gemenii se gândesc la bani. Află ce prezic astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Berbec

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile socio-profesionale. Sunt posibile discuții tensionate cu șefii sau cu autoritățile, de aceea fii prudent. Faptul că acasă în familie este o perioadă incărcată, cu multe treburi și aranjamente gospodărești, îți va diminua serios activitatea profesională. Imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Taur

Se anunța vești despre și din străinătate. Există nemulțumiri și neînțelegeri vizavi de călătorii și relații cu persoanele aflate departe de granițele țării. Pe de altă parte, bine ar fi să-ți îndrepți atenția și eforturile către pregătirea profesională. Este o perioadă favorabilă îmbogățirii bagajului educațional, fie prin parcurgerea unor programe de formare personală și profesională, fie prin participarea la examene, probe sau interviuri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Gemeni

Ziua este propice evaluarii plasamentelor financiare si analizarii bugetului de venituri si cheltuieli. Se pare ca ai restante la achitarea facturilor, taxelor sau altor tipturi de datorii, aspecte cu care te poti confrunta frecvent deocamdata. Fii prudent, tine o evidenta stricta a cheltuielilor si evita investiile incerte, alaturi de oameni putin cunoscuti.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Rac

Astăzi este posibil că partenerul de viață, de afaceri și colaboratorii să capete o importantă deosebită pentru ține. Ești nemulțumit de evenimentele petrecute în segmentul relațiilor parteneriale, însă cu puțin efort și bunăvoință poți depăși orice neplăcere. Este bine să fii pregătit pentru schimbări majore, în special în ceea ce privește relațiile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Leu

Relațiile de muncă te preocupa în mod special. Ai dori să faci mai multe la serviciu, însă colegii și șefii îți pun bețe în roate. Selectează-ți prioritățile, ocupă-te doar de îndatoririle tale și evită provocările celorlalți. O discuție de taină cu cineva din domeniul profesional îți poate oferi sfaturi și soluții bune pentru activitatea pe care o desfășori.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Fecioară

Dorință de a-ți pune în valoare talentele native este la cote înalte. Posibil să fi neglijat în ultimul timp hobby-urile, așa încât astăzi este bine să-ți îndrepți atenția și eforturile către unul drag sufletului tău. Acordă o atenție mai mare activităților sociale. Persoană iubită sau copiii se pot îndepărta de ține, îți pot spune lucruri

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Balanță

Familia și problemele ei devin prioritare astăzi. Recomandabil este să petreci mai mult timp cu membrii acesteia și să ții cont de nevoile sau doleanțele fiecăruia. Stările tale de spirit pot fluctua mult, pentru că nostalgia trecutului și dorul de confortul și siguranță copilăriei vor fi prezente. Controlează-ți reacțiile și ostoieste-ți poftă de joacă prin activități recreative alături de cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Scorpion

Mentalul îți poate jucă feste, așa încât fii prudent la gânduri, vorbe și fapte. Emotivitatea va fi la cote înalte și de aici și reacțiile tale vizavi de problemelor celor apropiați pot fi contradictorii. Rudele și prietenii apropiați îți vor cere ajutorul, fie în chestiuni materiale, fie vor sfaturi de la ține. Evită eforturile fizice și mentale mari.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Săgetător

Se anunța schimbări legate de câștigurile tale din activitatea desfășurată la un serviciu. Există și variantă să primești bani, favoruri sau cadouri, însă sunt minore și nu se întrezăresc altele. Deocamdată se pare că ai noroc și deschidere la banii și bunurile altora, în special cele ale partenerului de viață.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Capricorn

Dorință de nou îți da târcoale întreagă zi. Sunt momente favorabile pentru începerea unei diete, a unui program de întreținere fizică și psihică sau de hoinărit prin magazinele preferate. Ești destul de schimbător în vorbe și fapte, iar de aici relațiile cu ceilalți devin deficitare. Ocupă-te doar de treburile tale și evită implicarea în ale altora.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Vărsător

Se pare că astăzi te vei cufundă în visare și cu greu poți fi scos din ale tale. Sentimentul de melancolie care te încearcă astăzi se datorează unor alegeri greșite făcute mai demult și care te-au adus în situații neplăcute, în special la serviciu. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului osos și digestiv, de aceea fii prudent.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 august 2019 Pești

Contextul astral de astăzi te predipune la schimbarea țelurilor și atitudinii în față provocărilor vieții. S-ar putea să devii mai atent la nevoile și activitățile comunitătii sociale din care faci parte. Prieteni și susținători nu prea ai. Recomandabil este să analizezi pe îndelete obiectivele grupurilor cărora vrei să li te alături, pentru că există riscul unor dezamăgiri.

Sursă horoscop: astrocafe.ro

Citește și: Horoscop dragoste, săptămâna 12-18 august 2019. Racii devin geloși și posesivi

Recomandari