Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019: Greutăți profesionale pentru zodia Balanță

Horoscopul zilei din 23 septembrie anunță vești noi despre fiecare zodie: greutăți profesionale pentru zodia Balanță, susținere financiară pentru Gemeni. Ce aduce horoscopul zilnic din 23 septembrie pentru fiecare zodie

horoscop luni, 23 septembrie 2019

Horoscopul zilei din 23 septembrie anunță vești noi despre fiecare zodie: greutăți profesionale pentru zodia Balanță, susținere financiară pentru Gemeni. Ce aduce horoscopul zilnic din 23 septembrie pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Berbec

Echilibru. Astrele îți recomandă să profiți de căldura căminului și de prezența membrilor familiei. Ești preocupat foarte mult cu îndatoririle din planul profesional și asta îți poate daună relațiilor cu cei dragi. Ascultă și ține cont și de sfaturile lor, pentru că iureșul profesional va trece și tot acasă va trebui să te întorci. Pe de altă parte, momentele petrecute acasă te ajută să te relaxezi și să privești situațiile de la serviciu într-o lumina favorabilă ție.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Taur

Prudență! Se conturează o zi cu multe drumuri pe distante scurte. Fie este nevoie să faci servicii unor rude apropiate care îți solicita ajutorul, fie îndatoririle tale profesionale se cer rezolvate și în alte instituții decât cea de bază. Fii prudent în gânduri și vorbe, deoarece mentalul îți este animat de emoții. Procesele învățării sunt perturbate, așa încât pe cât posibil astăzi nu îți forță capacitatea de a asimila informații și de a le prelucra rapid.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Gemeni

Muncă! Debutul săptămânii îți aduce în atenție veniturile tale din muncă desfășurată la serviciu. Balanța muncă-plată inclină în favoarea muncii și destul de rar în ultimul timp inclină și în favoarea plătii. Totuși, beneficiezi suficient de susținerea financiară a partenerului de viață sau a altora interesați de tine, cum ar fi colaboratorii, partenerii de afaceri și chiar rudele apropiate. Energia vitală este fluctuantă, așa încât dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de priorităti.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Rac

Solicitări. Ar trebui să te ocupi doar de treburi ușoare, de rutină, pentru că energia ta vitală are un nivel scăzut. Ești foarte solicitat de ceilalți, însă indicat este, pe cât posibil, să le eviți provocările. Pe de altă parte, gândește-te să-ți modelezi atitudinea și concepțiile în funcție de evenimentele din preajmă ta. Fii mai selectiv cu anturajul și păstrează o anumită distanță față de cei care vor să îți știe cu orice preț planurile și intimitățile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Leu

Animozități. Începutul săptămânii îți aduce informații de taină legate de mersul lucrurilor în sferă profesională. În aparentă, activitățile de la locul de muncă, relațiile colegiale și cele cu șefii se desfășoară armonios, însă în umbră există animozități mărunte, dar suficiențe cât să te necăjească din când în cad. Nu pune la suflet, pentru că providentă veghează atent asupra ta și intervine la momentul potrivit. După-amiază, odihnește-te și stai la taifas cu cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Fecioară

Informații. Este o zi în care ar fi indicat să asculți sfaturile prietenilor și al persoanelor mai în vârstă. Cu toate că este posibil să nu îți placă ce auzi, totuși vei constată pe măsură ce se scurg orele zilei că îți sunt de mare folos informațiile vehiculate astăzi în preajmă ta. Povestește membrilor familiei ce planuri de viitor ai și astfel vei obține toate cele necesare bunului mers al treburilor tale. După-amiază, răsfată-te cu niscai cumpărături.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Balanța

Discuții aprinse. Începutul săptămânii te poate invită la ședințe profesionale sau discuții aprinse între colegii de muncă. Fii prudent, pentru că te grăbești și reacționezi imediat la orice vorba aruncată în vânt de oricine. Astfel riști să strici relațiile cu toată lumea. Sufletul tău se simte bine acasă, printre membrii familiei. După-amiază, invită-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă. Prezența și snoavele lor te vor ajută să te detensionezi și să-ți găsești liniștea interioară.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Scorpion

Studiu. Gândurile tale călătoresc departe de iureșul cotidian. Este posibil să iei legătură cu cineva din străinătate sau poți află că vei lucra în curând cu parteneri străini. De asemenea, există și variantă să începi un studiu pe termen lung, poate chiar departe de casă, studiu necesar îmbunătățirii performanțelor tale socio-profesionale. Deocamdată, evită să-ți dai acordul și așteaptă câteva zile până se cristalizează lucrurile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Săgetător

Plăți. Este bine să te ocupi astăzi de achitarea facturilor, taxelor sau impozitelor. Cu toate că veniturile tale sunt modeste deocamdată și ai cheltuieli serioase de făcut pentru traiul zilnic, ai grijă să nu rămâi restant cu datoriile sociale sau către alții. Pot apărea cheltuieli legate de patrimoniul familial, de tipul moșteniri sau achiziționarea unor alte bunuri, dar poate fi vorba și despre ajutorul financiar pe care îl poți oferi unui membru al familiei

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Capricorn

Divergențe. Debutul săptămânii îți poate aduce discuții remarcabile cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Divergențele de opinie pornesc fie de la faptul că, deocamdată, fiecare vede lucrurile în mod diferit în parteneriatul existent, fie sunteți implicați cu toții în alte proiecte individuale și nu mai aveți timp și energie pentru colaborare. Ar fi bine să finalizezi orice acțiune comună cu alții, acțiune în care nu mai găsești satisfacții de nici un fel.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Vărsător

Provocări. Începutul săptămânii îți aduce multe și mărunte de făcut la serviciu. Bazează-te doar pe forțele tale și evită provocările colegilor sau șefilor. Organizează-ți programul astfel încât să îți rezervi și suficiențe momente de odihnă. Organismul tău este obosit ai are nevoie de îngrijiri suplimentare. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. După-amiază, plimbă-te în aer liber și deapănă povestiri despre lume și viață cu cineva drag.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 septembrie 2019 Pești

Sprijin. Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți ocupă întreagă zi. Fii prudent și evită să te implici prea mult în treburile lor. Indicat este să-ți canalizezi energia și gândurile către o activitate recreativă alături de cineva care are aceleași hobby-uri că ține. Prietenii îți sunt alături, te sprijină suficient de mult, însă copiii sau persoană iubită sunt preocupați de altele. Controlează-ți emoțiile și bucură-te de partea plină a paharului vieții tale actuale.

Citește și:

Horoscop săptămânal 23-29 septembrie 2019. Zodia Vărsător se află într-un impas​

sursă: astrocafe