Antena Căutare

ZODIILE care au puteri magice și gura pocită: Ai grijă cum te comporți cu ele!

Rele de gură, dar cu puteri magice uneori și cu multă, multă intuiție asupra lucrurilor ce urmează să se întâmple. Ce spune ZODIA ta despre aceste aspecte?

Rele de gură, dar cu puteri magice uneori și cu multă, multă intuiție asupra lucrurilor ce urmează să se întâmple. Ce spune ZODIA ta despre aceste aspecte?

Berbec: Berbecii sunt bine cunoscuți de oameni că fiind buni conducători deoarece au un fel de a fi foarte organizat și echilibrat, dar adevărul este că au acest simț bine dezvoltat deoarece ei pot simți ce va face o persoană înainte să facă, și astfel pot să remedieze o problema înainte că ea să apară. Ar fi multe de făcut astăzi, dar nu prea ai chef de nimic. Dacă ar fi să alegi între a merge într-o vizită sau a stă acasă, ai preferă lenea în propriul tău cămin.

Totuși, de dragul familiei, eșți nevoit să renunți la unele din comoditățile personale pentru a-i însoți sau a le face lor pe plac. Chiar dacă nu ai starea necesară pentru o plimbare, pentru copii o vei face. Chiar dacă sănătatea îți joacă feste, de dragul partenerului mergi acolo unde îți cere el. De fiecare dată faci altceva decât ai dori tu cu adevărat, dar merită efortul.

Taur: Taurii nu au gură pocită, dar au mereu presimțiri desprea anumite evenimente ce vor avea să se întâmple în timpul imediat următor, ceea ce îi ajută foarte mult psihic să se pregătească sufletește dar și fizic pentru ceva ce va avea să urmeze într-un timp foarte apropiat. Cea mai mare preocupare a zilei e traiul liniștit în căminul perfect. Dacă încă nu ai un loc al tău pe care să-l numeșți acasă, ai șansă de a face planuri mari în acest sens.

Visezi cu ochii deschiși și îți imaginezi cum ar fi casă ta de poveste! Continuă să lași fantezia să zboare în voie, creează mental un decor ideal în care te vezi trăind, pentru că unele vise chiar se împlinesc! Vezi cu ochii mințîi că locuieșți într-un spațiu exact așa cum ai dorit dintotdeauna și crede cu tărie în această materializarea viziunii tale!

Gemeni: Gemenii au gură pocită, și având mereu dreptate despre ce va avea să se întâmple, fără să știe ce va fi defapt în viitor. Aceștia au mereu dreptate datorită gurii pocite, spunând doar din presimțire ce va avea să se întâmple cu persoanele apropiate sau la anumite evenimente din viața lor de zi cu zi, fiind în general foarte pesimișți când vine vorba despre propriul viitor. Ai învățat multe de la viață și ai ocazia de a arată concret efectele unei lecțîi asumate cândva.

Atunci ai greșit, ai plătit pentru greșeală ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovadă de ambiție și dorința de a deveni mai bun. Acum se văd urmările acelui moment decisiv și acum totul iese mult mai bine, chiar dacă treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive să greșeșți, ci dimpotrivă, e o oportunitate excelență de a demonstra cât de mult te-ai maturizat și ce bine ai învățat lecția respectivă cândva. Acum spui cu mai multă încredere că orice problema are întotdeauna o soluție!

Rac: Racii vor fi mereu o fire foarte fragilă și delicată, așadar îi ajută foarte mult abilitatea lor de a recunoaște persoanele care întră în discuție cu ei, și ce fel de gânduri au despre anumite persoane despre care aduc vorba în discuțiile cu ei, ceea ce îi ajută foarte mult să se ferească de anumiți oameni din jurul lor. Nu te aștepta că relația dintre sexe opuse să se desfășoare pașnic și armonios, pentru că oricum ai privi lucrurile, bărbatul și femeia nu pot fi la fel.

Dacă celălalt ridică tonul, încearcă să aplanezi tu conflictul înainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie să cedeze, deci fii tu balanță care menține echilibrul între energiile descătușate. Tu poți fi cheia armoniei depline între partea masculină și cea feminină aflată azi în conflict, deci acceptă faptul că celălalt e nervos. În fond contrastele de atrag, deci nu-ți displace această lupta între un el și o ea, indiferent în ce tabăra eșți.

Leu: Leul va fi întotdeauna o fire foarte capricioasă și își va permite să stea de vorba sau să înlăture de lângă ei persoanele în care nu au încredere datorită simțului lor de a presimți cu cine vor avea să aibă să vorbească și cu ce fel de persoane vor da ochii. Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vină pe alții, ci să te priveșți cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la ține.

Cum ai încurcat tu lucrurile, tot așa poți să le și descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cât timp eșți prins în propriile ițe încâlcite, e greu de crezut că poți face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puțînă detașare de atâtea mărunțișuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea și apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situația.

Fecioară: Fecioarele au un suflet bun care merită să aibă în preajma lor doar persoane de încredere și bune la suflet la fel că ele. Acestea au gură pocită și orice ar spune despre viitorul apropiat va avea să se întâmple fără să se aștepte la așa ceva. Dacă ți-ai pune un pic ambiția la treaba, ai ajunge mult mai ușor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulțumeșți cu puțin, așa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ștacheta foarte sus și apoi să lupți pentru a ajunge acolo.

Dacă ți-ai propune obiective mediocre și banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeași! Meriți mai mult, mai bun, mai înalt, că atare trebuie să ai curajul să priveșți cât mai departe față de nivelul la care încearcă unii să te mențînă. Nu acceptă orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

Balanță: Balanțele au mereu dreptate despre ce va avea să se întâmple deoarece acestea au presimțiri despre ce va avea să se întâmple fară să știe cu exactitate ce și cum, ajutându-le să cântărească mai bine situațiile favorabile, având mereu gură pocită când vine vorba despre ceva ce va avea să facă o persoană de langă ei. Nu poți continuă o poveste de iubire în același mod că până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relației voastre.

Poate s-a instalat monotonia și plictiseală, poate simți un blocaj în comunicarea cu persoană iubita, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu. O inițiativa venită de la unul din parteneri ar fi de bun augur, că atare propune-i ceva partenerului care să va scoată pe amândoi din zona ternă în care nimic interesant nu se mai întâmplă. Veți vedea că relația poate capătă un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cât de multă nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimbă.

Scorpion: Scorpionii sunt mereu cei mai speculativi datorită simțurilor lor foarte bine dezvoltate despre presimțirea viitorului și faptelor ce vor avea să le facă persoanele de lângă ei, și totodată având și cea mai pocită gură dintre toate zodiile, întâmplându-se mereu cum spun aceștia. Te preocupă foarte mult viitorul carierei tale și profiți de o zi mai relaxată pentru a medita asupra acestui obiectiv major.

Poate stai de vorba cu cineva mai experimentat care are niște sfaturi excelente de oferit și merită să le asculți, să le ții minte și mai apoi să le și pui în practică. De fapt, contactul cu lumea, azi, are exact acest rol: de a-ți aduce în față niște opțiuni, niște alternative sau poate chiar niște oferte pe care te poți baza de acum înainte pentru a găși un serviciu mai bun, curând. Discuta, dar, mai ales, vorbește despre ceea ce știi!

Săgetător: Sagetatorii au mare forță asupra viitorului persoanelor care le-au greșit foarte tare săgetătorilor, având gură pocită pentru lucrurile ce vor avea să se întâmple persoanelor ce vor fi în conflict cu aceștia, așa că cel mai bine este de evitat să supărați vreun sgetător. Ai avea nevoie de un venit mai bun pentru a-ți pune în practică marile vise. Eșți conștient că nu poți tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar dacă ai fi mai atent la inspirația care năvălește acum în calea ta sub diverse forme, ai putea începe să câștigi mai bine.

Totul e să te arăți dispus să mai încerci și altceva pe lângă profesia ta de baza, să te apuci de o afacere, să creezi sau să produci ceva ce poate fi valorificat, să oferi un serviciu plătit pe care știi să-l faci la modul profesionist. Sunt mari șanse să găseșți azi o cale de a câștigă un ban în plus, dar nu ți se oferă pe tavă: e nevoie de muncă!

Capricorn: Capricornii sunt cei mai încrezuți dintre toate zodiile deoarece tot ce vor aceștia să se întâmple , asta se va întâmpla, cu ajutorul gurii lor pocite, chiar dacă ce au ei de spus este doar o născocire a gândurilor lor sau chiar realitate. Nu trata criticile cam dure care sunt îndreptate împotriva ta că pe un atac la persoană, pentru că nu acesta e rolul lor!

Exact invers: cel care îți atrage atenția asupra unei conduite greșite, a unei acțiuni îndreptate într-o direcție inutilă sau a unei atitudini nepotrivite unui anumit scop, chiar îți vrea binele și te trage de mânecă să nu mergi mai departe în același stil. E nevoie de o schimbare de sens, pe care ți-e puțîn teamă să o faci, dar dacă l-ai lua că exemplu pe cel care îți oferă sfaturi utile de pe margine (ce-i drept, cu puțînă agresivitate), ai putea face o alegere bună, pentru că te obligă să fii atent la deciziile tale!

Vărsător: Vărsătorul are mereu dreptate despre ce va avea de făcut în viitor, simțind cu mare exactitate ce o să se întâmple în viitorul apropiat cu soarta celor apropiați, dar și despre ce va avea să se întâmple în viitorul personal pe toate planurile. Felul în care te privesc ceilalți devine stimulentul cel mai bun pentru a-ți recâștiga încrederea în propria persoană.

Dacă te-ai analiză numai prin prisma propriei tale păreri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru că ai tendința de a-ți găși numai defecte, or ceilalți te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinți. De la ține nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de laudă de sine, că atare, dacă lumea trebuie să-ți vadă adevărată valoare, ar trebui să-i asculte pe cei care te știu cum eșți tu. Ai nevoie de un reprezentant care să te descrie sau să-ți facă puțînă reclamă!

Pești: peșții au gură pocită, și astfel aceștia știu mereu ce va avea să se întâmple, chiar dacă nu au nici un fel de indiciu, aceștia doar simt și spun ce va avea să se întâmple cu adevărat. Nu te crampona de un singur aspect spre care îți canalizezi toată energia, pentru că uneori pot apărea și alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ți se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ți se oferă.

Luna martie începe cu buzunarele pline pentru O ZODIE! Top 4 zodii cu noroc la bani primăvara aceasta... HOROSCOP AMOROS. Femeile din zodiac ce sunt predispuse să ajunga amante: Una dintre ele e "șefă" în pat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x