Ai curaj să descoperi adevărul? Ce spune numele tău despre felul în care te comporţi în dormitor

 

Te-ai gândit vreodată că felul în care ai fost botezat poate dezvălui detalii picante despre modul în care te comporţi într-o relaţie amoroasă? Iată ce spune litera cu care începe numele tău despre sexualitatea ta!

Nume care încep cu litera A

Romantismul nu este o caracteristică specifică, însă te implici foarte mult într-o relație. Ești foarte direct, nu-ți plac ocolişurile. Nu prea ai răbdare să flirtezi și nu îți plac persoanele care o iau pe ocolite ca să-ți transmită un mesaj. În pat îți place aceeași manieră directă de abordare a problemelor. Nu-ți place să fii pus în situația de a ghici. Ești aventuros și pasional, totuși nu îți faci reclamă cu asta. Doar partenerul de cuplu are privilegiul să te vadă așa.

Nume care încep cu litera B

Transmiți vibrații senzuale. Îți plac cinele romantice, ieșirile sub clar de lună. Ești foarte fericit când ți se fac cadouri care pentru tine înseamnă aprecierea din partea partenerului. În viață amoroasă nu te angajezi într-o relație până când nu ești sigur că totul este perfect. Te poți abține până când totul este aranjat așa cum trebuie. Abia apoi te lași pradă senzațiilor și experimentelor, potrivit antenastars.ro.

Nume care încep cu litera C

Ești sociabil și îți plac relațiile care îți conferă apropiere și intimitate. Vrei o relație în care să poți vorbi cu partenerul. Înainte, în timp și după o partidă de sex, comunicarea este foarte importantă pentru ține. Partenerul tău trebuie să fie arătos, prietenos, iubitor. Simți nevoia că partenerul să te adore, pur și simplu. Dacă nu găsești omul care să-ți ofere toate aceste elemente, poți practica abstinență sexuală multă vreme, fără frustrare.

Nume care încep cu litera D

Ești timid și secretos. Deși ești sexy, senzual și pasional, nu vrei că toată lumea să afle asta. Doar în intimitate te dezlănțui. Ești expert în arta seducției, îți plac jocurile pe roluri și îți iei viață amoroasă foarte în serios. Nu te implici într-o relație de natură sexuală dacă nu ai încredere deplină în persoană de lângă tine.


Nume care încep cu litera E

Cea mai mare nevoie a ta este să vorbești. Dacă partenerul tău nu este un bun ascultător, ai o problemă. Nu te interesează din punct de vedere sexual o persoană care nu are un intelect ridicat. Pentru tine, partenerul perfect trebuie să fie un prieten bun și loial, un companion desăvârșit și un amant excelent. Ești adeptul armoniei și nu-ți plac tulburările de niciun fel. Cu toate acestea, nu te dai în lături de la o dispută, dacă este argumentată corect. Îți place să flirtezi și “vânătoarea” este pentru tine mult mai interesantă decât sexul în sine.

VEZI AICI CONTINUAREA! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe