Ce își doresc toți bărbații în dormitor: 7 lucruri după care orice bărbat tânjește în așternuturi!

 

Nevoile bărbaților sunt ușor de satisfăcut, asta dacă știi cum este ca persoană și cunoști exact ce-i face plăcere și ce nu. Există, însă, câteva lucruri general valabile la care niciun reprezentant al sexului puternic nu va spune nu. Niciodată! 

1. Vor ca femeile să conducă actul intim uneori sau să-l inițieze.

Dacă iubitul tău va iniția fiecare act intim, se va plictisi. Va crede că este o povară pentru tine să faci asta și că o faci doar din obligație. Este foarte important să-l faci să se simtă dorit. Surprinde-l și pregătește ceva romantic într-o seară după serviciu.

Întâmpină-l cu un sărut pasional și ademenește-l în dormitor. Chiar dacă vei sune că este obosit, nu va mai conta. Cu siguranță nu va spune „nu”. Astfel, îi vei arăta că-l dorești la fel de mult cum te vrea el pe tine și îl vei surprinde.

2. Bărbații vor mai mult... preludiu.

Nu cred că este nici o surpriză pentru că toate femeile știu cât de mult le place bărbaților acest lucru. Cum am spus și anterior, bărbaților le place să-și privească partenerele și consideră acest lucru ca find un preludiu excelent.

Vorbește cu el despre asta în cazul în care nu îți place și găsiți o soluție împreună.

3. Bărbații vor mai multe complimente.

Femeilor le place să fie admirate ți complimentate, însă nici bărbații nu sunt mai prejos. Egoul lor este foarte fragil și le place să fie în centrul atenției. spune-i cât de mult îți dorești să fii cu el și cât de mult îl dorești. Nu va rămâne indiferent.

Nu trebuie neapărat să îl complimentezi într-un mod intim, ci doar să faci anumite observații care să-l flateze. Spune-i din când în când ce îți place la el și cât de mult îl iubești.

4. Bărbații vor sinceritate.

Dacă îi răspunzi cu „bine”, o să-l faci să fie confuz. Și bărbații gândesc prea mult și nu vor știi exact dacă chiar este în regulă sau dacă nu îți convine ceva. Sinceritatea ajută la consolidarea unei relații puternice și sănătoase.

Bărbații vor să fii sinceră și atunci când îți cer părerea despre un anumit lucru legat de viața de zi cu zi, dar și atunci când vine vorba de amor. Dacă nu îți place ce face sau nu ești de acord cu atingerile sau mișcările lui, spune-i adevărul. Doar prin comunicare vă puteți rezolva problemele.

5. Bărbații vor să fie stimulați din punct de vedere vizual.

Ca și femeilor, bărbaților le place să fie admirați și complimentați. Pentru ei, o imagine vizuală incitantă, face totul. Iubesc când femeile se uită provocator și senzual la anumite părți ale corpului lor!

Le place și să-și vadă jumătatea goală în fața lui, fără inhibiții. Bărbații vor să fie scanați din cap până în picioare, dar, în același timp, le place să se uite la formele apetisante ale femeii.

6. Bărbații își doresc să facă duș împreună cu partenerele lor.

Uneori, lucrurile aparent minore și neînsemnate, pot face un bărbat fericit. Bărbaților le-ar plăcea să facă o baie cu multă spumă cu partenera lor și să bea un pahar de vin roșu. Pentru ei, aceasta este o modalitate bună de a se încinge spiritele.

7. Bărbaților le place să li se vorbească murdar.

Dacă nu ești adepta cuvintelor cu adevărat murdare, atunci nu face asta. Totuși, nici un bărbat nu poate rămâne indiferent în momentul în care va auzi din gura femeii iubite lucruri murdare pe care vrea să i le facă. Cu siguranță că abia va aștepta să îți satisfacă dorințele.

Sursa: estisuperba.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI