Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Femeia care s-a culcat cu o sută de bărbați însurați! Ce detaliu rușinos a descoperit la mulți

sO femeie care a avut mai bine de o sută de aventuri cu bărbați căsătoriți a făcut o dezvăluire incredibilă! Ce detaliu complet neașteptat a scos la iveală cea care a fost amanta perfectă pentru zeci de bărbați?

Ce a dezvăluit femeia despre foștii săi parteneri

O britanică de 48 de ani pe nume Gweneth Lee susține că a avut mai bine de o sută de aventuri cu bărbați căsătoriți și astfel a descoperit adevăratul motiv pentru care bărbații decid să își înșele partenerele.

Femeia, care se laudă că este amanta perfectă care a salvat căsnicii, susține că totul are legătură cu modelul văzut în familie. În opinia sa, mai bine de trei sferturi dintre bărbații căsătoriți cu care a avut relații intime au avut părinți care au dat semne de infidelitate.

Ce a dezvăluit femeia despre foștii săi parteneri

Unul dintre partenerii săi din trecut i-a povestit acestuia cum părinții lui au rămas căsătoriți și și-au jucat rolul de părinți pentru el, chiar dacă fiecare avea o aventură.

Acest lucru l-a făcut și pe el să nu poată rămână fidel soției, căci i se pare imposibil să rămmână cu o singură persoană pe termen lung.

Britanica susține că prin aventurile pe care le-a avut cu bărbații căsătoriți a reușit astfel să le salveze căsniciile nefericite și că, în opinia sa, înșelatul are legătură cu o genă de familie, ce se transmite în special la bărbați!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro