Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Inspirați-vă: 7 locuri îndrăznețe în care să faci amor de Revelion 2020. Așa o să-ți meargă tot anul!

Știați că este foarte sănătos pentru cuplu să facă sex în afara patului? Vă explicăm de ce și vă oferim câteva idei de locuri îndrăznețe unde să faci sex de Revelion. Superstițiile spun că așa o să-ți meargă tot anul. Lasă-te inspirat!

Amor de Revelion

https://pixabay.com/

Nu este vorba de a face ceva riscant sau de a avea probleme, ci de a ieși din rutină și de a căuta locuri care să vă permită să vă bucurați de sex în spațiile publice, în mijlocul naturii, într-un loc ocupat ... fără a fi nevoie să fiți văzuți sau să puneți de un spectacol nedorit.

7. Într-o baie

Să faci sex într-o toaletă publică este posibil, este ușor și, în plus, există toalete publice în multe locuri. Cu toate acestea, nu este întotdeauna un loc interesant, deoarece unele toalete publice nu sunt curate și lasă mult de dorit în fantezia pe care o avem în minte . Deci, dacă doriți să încercați în acest spațiu, ar trebui să alegeți bine baia; Să fie curat, plăcut, puțin aglomerat ...

6. Într-o cabină foto

Cabinele închise de o perdea vă poate invita să practicați sexul în cuplu, dar va fi convenabil să alegeți bine și fotograful. Ar trebui să fie într-un loc retras și să fie suficient de închis dacă doriți să vă bucurați de confidențialitate. De asemenea, ar trebui să aveți grijă să nu existe persoane care vor să intre.

5. Într-un parc de distracții

Ei bine, ai considerat sex în acest spațiu atât de tipic pentru filmele romantice și primele întâlniri? Este un loc perfect pentru că are o mie de colțuri de ascuns, cu luminile de neon pe fundal și muzica care sună de obicei la volum complet în diferite atracții.

4. Pe plajă

Este un alt clasic al locurilor în care faceți sex în afara casei, dar este un loc perfect, deoarece poate fi idilic dacă alegeți bine plaja și vă permite, de asemenea , să practicați sex în apă, care este întotdeauna nou și specială .

3. Într-un lift

Puteți alege să mergeți cu partenerul într-un lift al unei clădiri înalte și să apăsați butonul de cel mai înalt nivel pentru a avea timp să vă bucurați de întâlnire. Sau puteți alege, de asemenea, să aveți jocuri erotice în interiorul liftului și apoi să continuați în altă parte.

2. Cabina de probă

Te-ai gândit să mergi cu partenerul tău de cumpărături și să-i ceri să te sfătuiască sau să-ți dea părerea cu privire la hainele pe care le încerci? Dacă îm acea cabină de probă există puține persoane și este destul de frumos, te poți aventura să faci sex acolo.

1. În bucătărie sau într-un loc neobișnuit din acasă

Pentru cei mai conservatori și care preferă să facă sex între cei patru pereți ai casei, există și multe posibilități de a inova și de a se bucura de sex în afara patului. Blatul de bucătărie, dușul, un colț al livingului, deasupra mașinii de spălat, în fața unei oglinzi sau, chiar și pe scări.

Citeșt eși: Făcea amor zilnic, dar și-a distrus sănătatea! Ce au descoperit medicii i-a lăsat muți: „N-o să mai las pe nimeni să mă atingă!”

Recomandari