Le stă mintea doar la clipe fierbinți! Acestea sunt cele mai pătimașe zodii din horoscopul plăcerii!

 

Momentele de plăcere cu partenerul sunt cu adevărat speciale. Totuși, anumite zodii se gândesc mereu numai la clipe fierbinți.

LOCUL 3: FECIOARĂ

Ușor introvertite, în aparență, atunci când vine vorba despre sex, Fecioarele însă pun la cale tot felul de planuri pentru a-și atrage partenerul în capcana sexuală. Fecioarele sunt pasionale și dau totul atunci când vine vorba despre o noapte incendiară. Mulți dintre prietenii apropiați ai

Fecioarelor știu că acestea au tot timpul chef de sex și nu îi surprinde, mai ales că Fecioarele au și un stil atractiv de a-și exprima sexualitatea. Cei care nu le cunosc s-ar putea să le eticheteze greșit, dar, în realitate, Fecioara nu face decât să își trăiască viața. 

                                                                     Tu ce zodie ești?

LOCUL 2: SCORPION

Nici cu Scorpionii să nu ne fie rușine când vine vorba de sex. Adevărate animale în pat, pricepuți la vorbe care îmbrobodesc femeile dintr-o secundă și foarte atenți să se simtă bine chiar și cu o simplă atingere, Scorpionii sunt adevărate ”mașini de făcut sex”. Aceștia vin mereu cu idei noi în materie de locuri în care se poate face dragoste sau modalitățile prin care un cuplu poate atinge plăcerea. 

 Horoscopul țigănesc! Spune ce zodie ești ca să-ți zic ce pățești! Află cum îți va fi viața!

LOCUL 1: TAUR

Campionul sexual al zodiacului este Taurul. Acesta emană prin pori sex, atunci când apare într-un colectiv, toată lumea își întoarce capul după acest semn zodiacal, fie că este femeie sau bărbat. Taurii au un mare talent de cuceritori, aceștia ținând cont de sensibilitățile partenerului sexual, pe care uneori le exploatează doar de dragul jocului erotic. Taurii pot fi duri și pasionali în pat, dar asta le încântă pe femei. 

Sursa: this-is-the-life.net

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe