Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum sa îmbini călătoriile și fotografia în cel mai frumos mix de vacanță

Cu pasiunile nu se discută, fie că îți place la nebunie să faci cele mai frumoase fotografii, fie că excursiile în destinații exotice sunt parte a ADN-ului tău. Dar dacă atât fotografiile cât și călătoriile sunt lucruri pe care nu ai cum să le ignori, te vom învăța cum să le îmbini de minune, într-un mix perfect de vacanță.

Știi foarte bine că nu ai nevoie decât de o săptămână liberă, un bagaj de călătorie, o cameră bună sau un telefon performant și o destinație de vis. De restul suntem convinși că te vei ocupa chiar tu în acest sejur de vis, iar fotografiile unice pe care le vei face vor fi o altă amintire din călătoriile tale.

Peisaje fermecătoare

Ok, ești gata pentru o nouă aventură în care să poți face cele mai tari poze de vacanță. Le-ai cam văzut pe toate în țară și poți spune că ai deja o bază generoasă cu poze din Bugeci, din Deltă sau de la Cazane? Cum vara se anunță a fi una extrem de lungă, este cazul să privești puțin mai departe de granițele țării, pentru noul tău sejur. Pentru a da culoare fotografiilor tale, ai nevoie de un peisaj care să dea pur și simplu frâu liber imaginației, atunci când apeși CLICK!!!

Insulele din Spania te așteaptă și în acest an cu linii de țărm absolut uimitoare, construcții unice, o mare de un albastru amețitor și oameni numai buni pentru a le face o poză-portret. Găsești rapid o cazare in Mallorca, Spania pentru proiectul tău, chiar în inima insulei, pentru câteva zile pline de poze frumoase și distracție pe măsură. Baie, soare, oameni frumoși și mâncare bună, ce așteptari mai mari să ai de la un sejur memorabil?

Poze, poze, poze

Nu este absolut niciun secret faptul că pasionații de fotografie investesc sume mari în acest hobby. Pentru ca întotdeauna, o astfel de pasiune cu bani se ține, câteva investiții de bun augur înainte de vacanță nu sunt chiar un lucru rău. Un obiectiv mai mare sau un trepied mai bun îți oferă exact ce vrei: poze în culori vii, din cele mai amețitoare locuri. Și nu trebuie să ignorăm nici telefoanele mobile, pentru că astăzi poți face cele mai tari poze de vacanță chiar cu ajutorul lor.

Vrei o vacanță în care să nu mai cari după tine tot arsenalul foto din casă, sau te-ar tenta un proiect fotografic doar cu ajutorul unui smartphone? Samsung Galaxy S8 face poze atât de clare, încât nici tu nu o să mai știi peste ani cu ce ai pozat acea plajă, cu telefonul sau cu aparatul tău foto?

Ai nevoie de ceva bani în plus?

Nicio problemă, pentru că poți accesa chiar acum un credit online rapid, pentru a completa listă cu lucruri de vacanță. Tot netul te salvează și de această dată, pentru că e atât de simplu sa accesezi un împrumut online, chiar din fotoliul tău confortabil. Tot ce trebuie să faci, pentru a obține suma dorită, este să completezi datele necesare pe care le găsești pe site, iar banii vor fi virați rapid în contul tău. Mai mult de atât, te bucuri de dobândă fixă pe zi, comisioane zero și toate costurile la vedere, pentru a dispune în cel mai scurt timp de banii necesari vacanței.

Îmbină marile tale pasiuni într-un mix de vacanță absolut memorabil, pentru ca zilele de concediu să se transforme în cea mai frumoasă experiență din viața ta. Desținatie de vis, cameră de ultimă generație și bani suficienți în cont, ce așteptări mai mari să ai de la sejurul tău?

Recomandari