Sejur de lux în exoticele Thailanda, Singapore și Malaezia

 
+3 click pentru
galerie

Dacă ești în căutarea unei vacanțe exclusiviste în care să combini relaxarea la soare pe plaje tropicale cu explorarea orașelor cu arhitectură SF, o alegere inspirată poate fi un circuit Thailanda-Singapore-Malaezia de 18 zile de la Europa Travel, profitând de ofertele speciale ale turoperatorului low-cost.

Thailanda – cea mai populară destinație exotică

Îndrăgostiți, boemi sau tineri în căutare de distracție, Thailanda este un paradis pentru oricine ajunge aici. Cu impresionantul Oraș al Îngerilor, Bangkok care combină atmosfera tradițională cu cea modernă, Perla Mării Andaman – Phuket, Insula Distracției – Pattaya și marile palate sau temple închinate lui Buddha, nu e de mirare că fiecare turist își găsește aici locul preferat.

Descoperă capitala Bangkok la o plimbare cu long tail pe canalele khlongs care străbat orașul și te conduc către impresionantele Piețe Plutitoare de unde poți cumpăra fructe proaspete sau suveniruri. Sau fă un tur cultural în care să incluzi vizitarea Marelui Palat – un complex de temple impresionante unde pelerinii vin să se închine la Buddha de Smarald, una dintre cele mai importante construcții desăvârșite vreodată în Thailanda.

Cel mai frumos dintre lăcașurile de cult ale orașului este Templul de Marmură realizat integral din Marmură de Carrara în jurul anului 1899, cu un interior grandios decorat cu zeci de statui cu Buddha. După vizitele culturale poți evada pe plajele albe din Phuket, să înoți în lagune turcoaz și să admiri apusul în cel mai sudic punct al insulei.  

Malaezia – un mix de culturi și contraste fascinante

Destinație incredibilă situată la granița dintre vechi și nou, Malaezia oferă călătorului experiențe de vacanță unice. Explorează capitala Kuala Lumpur cu ale sale cartiere agitate dominate de zgărie-nori pe lângă care se ghemuiesc clădiri coloniale și temple dedicate zeilor. Simbolul orașului sunt cele două Turnuri Petronas care ating înălțimea de până la 451 metri fiind dispuse pe 88 de niveluri, de unde poți observa întreaga panoramă asupra metropolei.

Unul dintre obiectivele istorice ce nu pot trece neobservate în Kuala Lumpur este Templul taoist Guandi fiind decorat cu statuete cu formă de dragoni și pesti pe fundaluri de roșu, simbolizând bunăstarea și fericirea eternă. Jumătate de zi o poți dedica shoppingului în colorata China Town.

Singapore – exuberanță și rafinament în Orașul Leilor

Cel mai scump oraș din Asia și una dintre destinațiile de lux ale lumii, Singapore este locul unde poți înota în cea mai lungă piscină infinity din lume, ce face parte din cel mai scump complex din istorie – Marine Bay Sands.

Singapore este sinonim cu modernitatea, aici se află cele mai mari Grădini Verticale din lume, unul dintre cele mai costisitoare proiecte tehnologice din lume. Parcul se întinde pe 100 hectare și cuprinde 226.000 de plante mediteraneene printre care și 18 copaci artificial cu arhitectură SF ce dispun de numeroase funcții menite să colecteze apa de ploaie și lumina solară. În timpul nopții ”super copacii” luminează întreaga zonă fiind de altfel și atracțiile principale din Singapore.

 

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Circuit exotic Thailanda-Singapore-Malaezia

Tarif: 2399 Euro/persoana, 18 zile (15 nopți de cazare la hoteluri de 3*-4*, cu mic dejun si alte mese conform programului), transport avion, bilet avion Bangkok – Phuket, ghid local, insotitor de grup. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe