Căutare Live

TUI, cel mai mare operator turistic din lume, a scos Romania din cataloagele sale

Cel mai mare operator turistic din lume - TUI - a scos Romania din cataloagele sale. Reprezentantii ar fi nemultumiti de faptul ca o serie de promisiuni facute de Ministerul Turismului in ultimii ani nu au fost onorate.

Una dintre ele se referea la promovarea tarii noastre in Germania, o investitie care s-ar fi ridicat la trei milioane de euro. Nu e prima data cand operatorul german renunta sa mai promoveze tara noastra. In 2006 a mai scos din cataloagele sale statiunile romanesti, nemultumit de conditiile de cazare, preturile mari practicate de hotelieri, zgomotul si lipsa curateniei.

A revenit asupra deciziei in 2009, cand a semnat un contract cu Ministerul Turismului, urmand ca un an mai tarziu sa inceapa sa aduca turisti in Romania.

Sursa: Antena3.ro

Cinci destinatii de iarna din Europa... Vacantele familiei Obama ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri