Antena Căutare

Ambulanța a fost chemată de urgență în Casa „Mireasă pentru fiul meu”? O concurentă a leșinat în direct!

Momente de panică au avut loc la "Mireasă pentru fiul meu"! Iuliei i s-a făcut rău și a leșinat!

Momente de panică au avut loc la "Mireasă pentru fiul meu"! Iuliei i s-a făcut rău și a leșinat!

Iulia de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a prăbuşit la pământ din cauza faptului că nu mănâncă. Andrei, fostul iubit, s-a speriat teribil, după ce Iuliei i s-a făcut rău. Concurentul a luat-o în braţe şi i-a fost alături blondei.

Care au fost cauzele? Privarea de mâncare, fumatul excesiv, insomnia și tristețea generată de separarea de Andrei. „Se autodistruge!”, sunt de părere cei din Casa Mireselor. În ultima perioadă, blonda a trecut prin momente dificile, iar anemia, cumulată cu supărarea, i-au fost fatale. O Ambulanță a fost chemată de urgență în Ștefănești, medicii urmând să-i dea un diagnostic.

Iulia şi Andrei au hotărât să pună capăt relaţiei lor

Zilele trecute, Iulia și Andrei, au decis să se separe, deși păreau un cuplu sudat.

S-au găsit unul pe celălalt în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit până peste cap, iar povestea lor de dragoste părea una puternică! Dar odată cu toate neînțelegerile și a tensiunile dintre ei, Iulia și Andrei au decis să meargă pe drumuri separate. Fanii au fost întristați de vestea separarării lor, iar fata pare să fi suferit mult mai mult decât a arătat.

Soţia însărcinată a lui Gabi Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost agresată şi umilită pentru 70 de lei... Imaginile durerii! Paramedicii au intrat în Casa Mireselor pentru Iulia de la "Mireasă pentru fiul meu": "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x