Antena Căutare

De 8 Martie Edith a fost tratată ca o REGINĂ! Fanii: „Mireasa noastră, ai primit și inelul de logodnă?”

Edith, desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", se bucură de toată atenția fanilor și în afara show-ului matrimonial. Frumoasa fostă concurentă a primit multe urări, cadouri și flori cu ocazia acestei zile.

Edith, desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", se bucură de toată atenția fanilor și în afara show-ului matrimonial. Frumoasa fostă concurentă a primit multe urări, cadouri și flori cu ocazia acestei zile.

„Mireasa noastră, ai primit și inelul de logodnă?”, au întrebat-o admiratorii. Se pare că Geo ia lucrurile firesc și nu se grăbește.

Se pare că da sau cel puțin asta demonstrează ultimele fotografii postate pe o rețea de socializare. Frumoasa Edith a fost sensibilizată de urările celor care au votat-o și care au susținut-o necondiționat.

Drumul a fost lung, anevoios, dar a meritat. Edith a luptat cu toate forţele, nu a cedat şi acum se poate savura pe deplin victoria.

Soacra lui Edith, în al nouălea cer după acest mesaj! Geo, fost concurent de la "Mireasă pentru pentru fiul meu&quo... Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu" a trecut la cratiță. Fosta concurentă îi gătește lui Valentin cu drag ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x