Antena Căutare

Lovitura primăverii la „Mireasă pentru fiul meu”. Andrada și Valentin au făcut anunțul: „Începând de astăzi ne-am mutat împreună”

Inevitabilul s-a produs, iar cei care anticipau că Andrada și Valentin nu vor rămâne prea mult timp împreună au primit un răspuns oficial chiar de la cei doi concurenți ai show-ului recent încheiat

Inevitabilul s-a produs, iar cei care anticipau că Andrada și Valentin nu vor rămâne prea mult timp împreună au primit un răspuns oficial chiar de la cei doi concurenți ai show-ului recent încheiat.

Într-o „transmisiune live”, tinerii au făcut marele anunț. Aceștia s-au mutat împreună la doar câteva săptămâni de la ieșirea din emisiunea concurs care a fost difuzată de Antena 1. Andrada și Valentin au fost în direct vreme de șase minute chiar din locuința în care s-au mutat. În vreme ce Vali se ocupa de discuțiile cu fanii, Andrada părea foarte preocupată de treburile casnice și de o discuție la telefon.

Mirela Boureanu Vaida a ajuns la capătul puterilor: „Bine că mi-am spălat copiii pentru că altfel...”... Soacra lui Edith, în al nouălea cer după acest mesaj! Geo, fost concurent de la "Mireasă pentru pentru fiul meu&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x