Antena Căutare

Paula Chirilă, o profesoară model! Imaginea cu ea și elevii ei face senzație pe Internet! Fanii au înroșit butonul de LIKE!

Paula Chirilă a publicat o fotografie în care apare înconjurată de mai mulți copilași, elevii ei. Frumoasa prezentatoare a show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” predă actorie la o școală de teatru care pregătețte copii talentați pentru scenă.

Paula Chirilă a publicat o fotografie în care apare înconjurată de mai mulți copilași, elevii ei. Frumoasa prezentatoare a show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” predă actorie la o școală de teatru care pregătește copii talentați pentru scenă.

Paula a devenit în vara acestui an prezentatoarea iubitului show matrimonial, după ce Mirela Vaida a decis că este momentul să renunţe la "Mireasă pentru fiul meu", după ce l-a adus pe lume pe micuțul Vladimir.

„Încă o doză de energie de la micii actori”, a scris Paula Chirilă pe Facebook.

O româncă i-a făcut o ofertă de nerefuzat Mirelei Vaida: „Nu vrei să vin eu să am grijă de casă și copiii tăi si tu să ... Florin de la ”Mireasă” și-a certat fanii: „Obsedați mai sunteți, la mare când vă duceți stați în chiloți și în ț...le go...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x