Antena Căutare

Valentin, după ce a format un cuplu cu Andrada: ”Nu știu cât voi sta cu ea și nu exclud posibilitatea să fac cuplu și cu altcineva!”

Se pare că Andrada și Valentin au pornit la braț pe calea dragostei: ”Am văzut că vă potriviți, vă completați”, a afirmat unul dintre concurenți.

Se pare că Andrada și Valentin au pornit la braț pe calea dragostei: ”Am văzut că vă potriviți, vă completați”, a afirmat unul dintre concurenți.

Cu toate astea, Valentin, bărbat dezamăgit în dragoste, cu o fetiţă de crescut, este mult mia sceptic din fire. ”Nu știu cât voi sta cu ea și nu exclud posibilitatea să fac cuplu și cu altcineva!”, a spus concurentul.

Vă reamintim că detalii şocante au ieşit la iveală din viaţa concurentului, printre care şi aceea că a consumat droguri. Fosta iubită a lui Valentin şi fratele său au făcut dezvăluiri incredibille în cadrul reality-show-ului matrimonial. Carla, fosta iubită a lui Valentin, a declarat că ea s-a drogat cu marijuana şi că Valentin a învăţat-o.

Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu", înainte de a apărea la TV. Imaginea de mii de Like-uri. Mihaela, d... Prima eliminare va avea loc în curând. Carmen, după ce a fost nominalizată: ”Mă uit cu alți ochi la ele acum”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x