Antena Căutare

Daria a făcut publice mesajele acide pe care le-a primit din partea Doamnei Lucica și a lui Cătălin în privat, după finala Mireasa

Daria de la Mireasa a făcut publice o serie de mesaje din partea Doamnei Lucica și a lui Cătăin de la Mireasa, mesaje dure pe care le-a primit în mediul online.

Daria a făcut publice mesajele acide pe care le-a primit din partea Doamnei Lucica și a lui Cătălin în privat, după finala Mireasa Galerie
Daria a făcut publice mesajele acide pe care le-a primit din partea Doamnei Lucica și a lui Cătălin în privat, după finala Mireasa | Antena 1

Daria de la Mireasa a avut parte de o uimire când a deschis căsuța de mesaje de pe Instagram, unde a avut parte de o uimire când a văzut ce i-au scris Doamna Lucica și fostul concurent, Cătălin.

Daria de la Mireasa, mesaje acide din partea Doamnei Lucica și a lui Cătălin. Ce i-au scris aceștia în mediul online

Iată că securea războiului încă nu a fost îngropată, iar Doamna Lucica și Cătălin au ținut să-i scrie mesaje urâte iubitei lui Adrian de la Mireasa. Mama lui Liviu a ținut să-i „amintească” ce ar putea face cu 200 de lei, în mod ironic.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Anunțul Dariei după ce fanii au observat lipsa ei și a lui Adrian în mediul online. Ce a spus

Pe când Doamna Lucica a jignit-o pe ea, spunându-i că e nesuferită, dar și alte lucruri, Cătălin o îndemna să-l trimită pe Adrian la sală pentru a arăta așa cum crede el că ei i-ar plăcea.

Daria a publicat capturi de ecran cu mesajele primite de la ei și le-a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare.

„Mai ești la Mireasa? Sunteți bine? Du-l puțin la sală să-ți îndeplinească așteptările”, au fost câteva dintre mesajele pe care Cătălin i le-a trimis Dariei. După ce ea a făcut public mesajele de lael, acesta i-a mai trimis niște mesaje agresive acesteia.

Iată ce i-a scris doamna Lucica:

„Auzi, vedeta sezonului 8, vrei să-ți spun ce să-ți cumperi de 200 de lei? Mai bine mă abțin că eu în comparație cu tine am caracter. În schimb tu ești o nesuferită și o needucată. Ai dracului grijă întâi de tine și pe urmă vorbește de alții”, i-a scris Doamna Lucica, Dariei.

Citește și: Daria și Adrian de la Mireasa, anunț despre căsătorie? A cerut-o fostul concurent de soție pe aceasta? Ce au declarat

Povestea de iubire dintre Daria și Adrian

Adrian s-a arătat interesat de Daria încă de la începutul sezonului 8 Mireasa, însă fata a făcut alte alegeri. Inițial, ea și Liviu au fost într-o cunoaștere, care s-a finalizat cu un sărut și o despărțire rapidă. Ulterior, a încercat să-l cunoască pe Marius, însă cei doi au realizat că nu sunt potriviți.

De cealaltă parte, Adrian s-a apropiat de Deea, iar ulterior de Ioana. Însă fata a decis că nu pot continua din cauza atitudinii sale distante. În tot acest timp, Adrian și Daria petreceau timp împreună, însă mereu spuneau că sunt doar prieteni.

Abia când băiatul a fost eliminat, Daria și-a dat seama ce simte pentru el. În cadrul unei emisiuni, la AntenaStars, ei s-au sărutat și de atunci formează un cuplu. Inclusiv în finală, ei au pășit la braț în platou. Nu au vrut să se grăbească, astfel că nu s-au logodit, nici căsătorit.

Mireasa, sezon 6. Imaginea adorabilă publicată de Gabriela în ziua în care fiul ei și al lui Valentin a împlinit 4 luni... Mireasa, sezon 8. Ce cadou special au primit Liviu și Bogdana la împlinirea a două luni de logodnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x