Antena Căutare

Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Simona și Andrei au spus „Da”. Cum a arătat momentul în care s-au cununat civil

Simona și Andrei au spus „Da” în Finala Mireasa, sezon 7. Cei doi tineri s-au cununat civil sub ochii înlăcrimați ai membrilor familiilor. 

Colaj cu Simona și Andrei Galerie
Simona și Andrei s-au cununat civil în Finala Mireasa, sezon 7 | Antena 1

Cuplul format din Simona și Andrei s-a numărat printre perechile finaliste ale sezonului 7 Mireasa. Cei doi și-au jurat iubire într-un cadru spectaculos.

Simona a optat pentru o rochie simplă, cu mâneci transparente, iar Andrei pentru un costum negru, clasic. Cei doi tineri s-au ținut de mâini, s-au privit în ochi și și-au spus cuvinte emoționante înainte de a răspunde la întrebarea primarului.

Simona și Andrei s-au cununat civil în Finala Mireasa, sezon 7

„Pot să-ți spun că îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și că ai fost lângă mine mereu. De astăzi nu o să mai fim tu și eu. O să fim noi. Acea familie fericită și unită. Mă bucur că mi-ai dat ocazia să-ți fiu astăzi și pentru totdeauna soție”, a spus Simona.

„Acum că ai zis tu, m-ai terminat. Însemni totul pentru mine. Ești ce e mai frumos și mai bun. Îți voi fi alături. Te voi iubi necondiționat. Îți mulțumesc că exiști. Te iubesc așa cum nu te-a iubit nimeni vreodată””, a spus Andrei.

Simona și Andrei au devenit familia Macovei în Finala Mireasa, sezon 7. Cei doi au spus „Da” în fața primarului.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Fetele au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor

Cum s-a desfășurat povestea de dragoste dintre Simona și Andrei, unul dintre cuplurile finaliste ale sezonului 7 Mireasa

Andrei a intrat în casa Mireasa încă de la începutul sezonului 7. Primul date l-a avut cu Irina, însă lucrurile între ei nu au funcționat. După intrarea în competiție a Simonei, pe 27 ianuarie 2023, fata a avut dreptul de a invita un băiat la date, iar acela a fost Andrei. De atunci cei doi au intrat într-o cunoaștere.

Cunoașterea lor nu a avut tocmai un parcurs lin, fata fiind foarte dură și reticentă la început. Un moment marcant în cunoașterea lor a fost acela în care Simona a răbufnit când Andrei a numit-o „abătută de soartă”. Atunci concurenta i-a interzis băiatului să o atingă și i-a sugerat să-i dea lecții de limba română, gesturi regretatate de fată ulterior.

Până să-și dea seama unde a greșit, fata a fost criticată de familia lui Andrei, iar fratele acestuia i-a sugerat concurentului să pună punct cunoașterii cu Simona.

După acele momente tensionate, fata a mărturisit că știe că a greșit și a început să-și schimbe atitudinea și să-și domolească reacțiile acide față de Andrei.

Andrei și Simona au declarat că formează un cuplu pe 10 martie. după ce s-au sărutat în jacuzzi.

Un task al întrebărilor incomode a deranjat-o foarte mult pe Simona. Concurenții care erau singuri la acel moment, în frunte cu Irina, au întrebat-o pe fată cum se simte în relația de tip mamă-copil. Simona a fost foarte supărată și a negat că ar exista un roport de subordonare între ea și partenerul ei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice

Andrei a fost cel care a spus primul „Te iubesc”, însă Simona nu a știut inițial să definească „sentimentele frumoase” pe care le simțea pentru Andrei.

În luna mai cuplul Simona-Andrei a intrat la cursa de eliminare cu Dima-Sabrina. Inițial, ambele cupluri au spus că-și doresc eliminarea, însă Simona și Andrei s-au răzgândit rapid și le-au cerut telespectatorilor Mireasa să le mai permită să se bucure de experiența din competiție, ceea ce s-a și întâmplat.

După un parcurs în casa Mireasa în care Simona și Andrei s-au descoperit reciproc și și-au adaptat comportamentul și atitudinea ajungând să se înțeleagă și să se echilibreze, cei doi s-au logodit. Pepe a venit în casa Mireasa și a cântat melodii de dragoste, iar Andrei și-a făcut curaj și și-a cerut iubita în căsătorie. Alături de doritul „Da”, Simona i-a spus lui Andrei și primul „Te iubesc”

Simona și Andrei au decis să se căsătorească în finala sezonului 7 Mireasa.

Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Dani și Daiana s-au cununat civil. Cum a arătat momentul în care au spus marele „DA”... Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x