Antena Căutare

Gala Mireasa, 21 noiembrie 2020 | Cine a primit titlul de Mama Săptămânii și care au fost cele mai votate fete

Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână, inclusiv cea care a primit titlul de “Mama Săptămânii”.

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală “Mireasa”.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

Cine a fost votată Mama Săptămânii în casa "Mireasa"

În aceasta săptămână, s-au înregistrat sute de mii de voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favorițîi fanilor.

În topul băieților, cu 48.73 %, s-a aflat Mihai, “Băiatul săptămânii”.

În topul fetelor favorite, pe locul 2 s-a clasat Stefania și Fata Săptămânii a fost aleasă Claudia. Ea a fost nominalizată în unanimitate de către toate mamele, însă primul loc în topul voturilor îi asigură imunitate.

Citește și: Eliminare surpriză ”Mireasa” | Toate mamele au votat aceeași fată, dar altcineva a părăsit casa la final

Mama favorită în această săptămână a fost o surpriza - 43.5% dintre voturile “Mireasa” au ales-o ca Mama Săptămânii pe doamna Ermina.

Ștefania de la Mireasa nu poate sta departe de Mihai. Ce i-a dezvăluit între patru ochi... Eliminare surpriză ”Mireasa” | Toate mamele au votat aceeași fată, dar altcineva a părăsit casa la final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x