Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Povestea lui Valentin, o lecție. Este seminevăzător, dar asta nu l-a împiedicat să-și urmeze visurile

Valentin, nepotul doamnei Ioana, de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață care poate fi o lecție pentru multe persoane.

valentin de la mireasa sezon 3 care are probleme cu vederea Galerie
Valentin, nepotul doamnei Ioana, de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață care poate fi o lecție pentru multe persoane | Antena 1

Încă de la o vârstă fragedă, tânărul a fost diagnosticat cu o afecțiune care l-a lăsat aproape fără vedere.

”A fost o lovitură zdrobitoare pentru mama”, a spus el înainte să-și spună povestea.

Cea care a observat că are probleme în a se orienta a fost cea care i-a dat viață. Valentin avea doar câțiva anișori la acel moment.

”Mama a văzut că am dificultăți în a mă orienta în întuneric. În acest moment văd între 2-10%. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să intru într-o gaură neagră. Am fost momentul în care am considerat că sunt o ciudățenie. După ceva timp de luptă interioară, a venit un prieten care mi-a spus că atitudinea este totul.”, a povestit tânărul.

Citește și: Care este numele real al lui Gp Blaze, noul concurent

Cel mai mare dezavantaj, conform lui Valentin, este că depinde de cineva. Cu toate acestea, afecțiunea nu i-a afectat viața sentimentală. ”Sunt niște lucruri dincolo de ochi care vă scapă...”, a mai susținut el.

Întrebat despre scopul pentru care s-a înscris în show-ul matrimonial ”Mireasa” sezon 3, Valentin a dat un răspuns care a înduioșat fetele prezente în platou.

”Îmi doresc foarte mult aceea poveste. Câteodată ai 1 din 1000 de șanse să găsești acel adevăr de dincolo de cuvinte. Universul mi-a spus acum: acesta este momentul.”, a explicat Valentin.

Citește și: Mamele, suprinse de fii lor de 8 Martie. Ce cadouri speciale au realizat aceștia

Cine este Valentin de la Mireasa sezon 3

Valentin se consideră un cercetător vremelnic al vieții, acesta e motivul pentru care este de meserie actor. Îi place să călătorească. A ajuns cel mai departe în SUA. Dacă nu era pandemia, acum era în ASIA.

Citește și: Cum arată copiii Erminei si ce a spus despre Ionuț, nepotul pentru care a intrat în emisiune

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Mireasa 2021, sezon 3. Care este numele real al lui Gp Blaze, noul concurent... Mireasa 2021, sezon 3. Mamele, suprinse de fii lor de 8 Martie. Ce cadouri speciale au realizat aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x