Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Care este numele real al lui Gp Blaze, noul concurent

Casa Mireasa a întâmpinat noi concurenți, iar printre ei se află și un băiat originar din Nigeria, care a trezit interesul publicului.

gb blaze de la mireasa sezon 3 imbracat intr-o camasa alba si vesta neagra Galerie
Care este numele real al lui Gp Blaze | Antena 1

Este vorba despre Gp Blaze, un tânăr cunoscut în mediul online. Blaze are 26 de ani și s-a născut în Portharcourt, Nigeria.

Care este numele real al lui Gp Blaze

Numele real al lui Gp Blaze este Godspower Morris Okpata. Tânătul s-a născut pe 2 februarie 1995 într-o familie numeroasă în orașul Portharcourt, Nigeria.

În anul 2015 a ajuns în România, împreună cu alți aproape 300 de tineri de culoare. A plecat de la principiul totul sau nimic, nu avea de ales. Toți au plecat din Nigeria cu bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

Își dorește să devină actor. Acesta este și motivul pentru care a creat „Un negru în România- serial de comedie” pe Youtube. Îi place să gătească. Okpata se consideră amuzant, un om care se supune regulilor, spune că gătește foarte bine, îi place foarte mult mămăliga, e singurul preparat tradițional românesc pe care-l mănâncă. Atunci când e foarte supărat se retrage, nu vorbește cu nimeni.

Îi plac femeile frumoase, nu mai înalte decât el, îi plac minionele, cu suflet bun, nu-i plac fetele mândre.

A intrat singur în competiție, dar mama sa i-a trimis un mesaj emoționant de susținere, care poate fi urmărit în materialul video de mai jos.

Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată copiii Erminei si ce a spus despre Ionuț, nepotul pentru care a intrat în emisiune... Mireasa 2021, sezon 3. Povestea lui Valentin, o lecție. Este seminevăzător, dar asta nu l-a împiedicat să-și urmeze visu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x