Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, declarație de dragoste pentru Ana la patru luni de relație

Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4 au împlinit patru ani de relație. Cei doi se află în Dubai, acolo unde se bucură de prima lor vacanță împreună.

ana si alex de la mireasa sezon 4 cand se saruta dupa casatorie Galerie
Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4 au împlinit patru ani de relație. Cei doi se află în Dubai, acolo unde se bucură de prima lor vacanță împreună | Antena 1

Alexandru și Ana se bucură, ca pereche, de prima lor vacanță în străinătate. Cei doi au sărbătorit recent patru luni de relație și tânărul a făcut o postare în care i-a făcut o declarație soției.

Alexandru de la Mireasa sezon 4, declarație de iubire pentru Ana

Alexandru și Ana s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 4. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Ei s-au mutat împreună în București și viața lor pare una de poveste.

Cel puțin asta spune fostul concurent în ultima lui postare de pe Instagram. Alex susține că viața i s-a schimbat de când a cunoscut-o pe Ana, care îi aduce multă liniște și fericire.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea Inimioarei. A făcut o dezvăluire prin care a câștigat admirația băieților

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Astăzi s-au împlinit 4 luni frumoase de când viața noastră s-a schimbat total, o viață mult mai frumoasă, linistită, plină de iubire și respect. Ly”, a scris Alexandru la descrierea imaginii cu el și Ana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, verdict în cazul Alinei și lui Leo. De ce nu crede în ei

Cum a început povestea de dragoste dintre Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4

Inițial, Ana de la Mireasa a fost atrasă de Marius. Cei doi au avut un blind date și o întâlnire față în față, la care s-au și sărutat.

Însă concurenta nu a fost sigură pe alegerea ei și nu a încercat mai mult cu Marius. Curând, Alexandru s-a apropiat de ea.

Prudentă din fire, Ana a dorit să înțeleagă întreaga situație dintre Adelina și concurent. I-a dat o șansă abia după ce și-a dat seama că Alexandru a trecut peste acea poveste de iubire.

Lucrurile au evoluat frumos între ei, fără certuri semnificative. În Finala s-au și căsătorit, sub privirile emoționate ale părinților.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra s-a deschis în fața lui Aron. Ce i-a mărturisit despre familia ei

Mireasa 2021, sezonul 4. Ana, surprinsă în costum de baie pe nisipul din deșert. Cum s-a fotografiat soția lui Alexandru... Mireasa 2022, sezon 5. Gesturile lui Perneș față de Sabrina care nu s-au văzut la TV. Gabriela Cristea i-a dat de gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x