Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina, subiect de discuție pentru Andreea și Adelina

Andreea și Adelina au fost invitate la testimonial și acolo au spus tot ce au avut pe suflet referitor la Alina.

Alina, subiect de discuție pentru Andreea și Adelina Galerie
În cadrul emisiunii live de azi, Alina a vizionat un material în care era discutată de Adelina și Andreea | Antena 1

Totul a plecat de la preferințele Alinei în materie de băieți și i-a mărturisit topul doamnei Victoria. Alina l-a pus în top pe Marian, iar de aici și până la subiect de bârfă nu a mai fost decât un pas.

Alina, subiect de discuție

În cadrul emisiunii live de azi, Alina a vizionat un material în care era discutată de Adelina și Andreea. Acestea au fost ironice la adresa ei, mai ales că iubiții lor se află în topul preferințelor Alinei.

Când a văzut materialul, Alina s-a simțit jignită și nu a vrut să comenteze prea multe. Ea a spus că la început era discutată pentru că stătea prea retrasă, acum e criticată că stă prea mult în compania mamelor.

Alina este suspectată de fete că stă mai mult în preajma mamelor ca să nu fie nominalizată în gale atunci când se fac eliminări.

Povestea de viață a Alinei Rusu

Alina și-a spus povestea de viață chiar în ziua în care concurenta a împlinit 29 de ani. Tânăra a mărturisit că trăiește în Italia și că familia e foarte importantă în acest moment.

După ce a spus care sunt calitățile pe care și le dorește de la un bărbat, Alina a vorbit și despre faptul că părinții ei s-au despărțit când ea încă nu se născuse, iar motivele care au dus la ruptura relației nu le-a înțeles nici până acum.

Un alt motiv care a stârnit discuții în casa Mireasa după difuzarea materialului de prezentare a fost sinceritatea concurentei. Aceasta a mărturisit că este virgină și că nu a găsit până în acest moment un bărbat caruia să i se dăruiască.

Băieții au râs în primele momente, iar mai apoi subiectul a căpătat o altă amploare. Marian a mărturisit că a cunoscut-o pe Alina la o altă emisiune tv unde a spus același lucru, doar că a avut impresia că lucrurile s-au schimbat de atunci și până acum.

Liviu, care era vizibil atras de Alina a declarat că se simte flatat și că este un lucru extrem de rar ca o femeie la 29 de ani să mai fie virgină. Pentru un bărbat este important și acest aspect.

Alina a mai spus că speră ca acest lucru să se întâmple în noaptea nunții ei, cu bărbatul alături de care va rămâne alături toată viața.

Concurentei îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, îi place înotul deși a început de curând, îi place să danseze, mai mult pe reggaeton și puțin bachata.

Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu se simte amenințat de Bogdan, noul concurent? Ce spune concurentul... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, prima noapte împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x