Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții s-au distrat la petrecere alături de Alex Velea. Ce s-a întâmplat după gală

La petrecerea de sâmbătă seara, concurenții au avut parte de un invitat surpriză și anume Alex Velea. Băieții și fetele s-au distrat pe ritmurile vibrante, dar tensiunea nu a lipsit nici ea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții s-au distrat la petrecere alături de Alex Velea. Ce s-a întâmplat după gală Galerie
La petrecerea de sâmbătă seara, concurenții au avut parte de un invitat surpriză și anume Alex Velea | Antena 1

Doamna Margareta a avut o atitudine defensivă față de concurenții care au avut conflicte cu Seba.

Concurenții s-au distrat la petrecere alături de Alex Velea

Simțind că mama sa este la un pas de scandal, Seba a sfătuit-o să se tempereze, să fie calmă și să lămurească ce are de lămurit cu doamna Gabi.

Pentru că pe grupuri au exitat o mulțime de discuții de ce Alex Velea a cântat în fața concurenților, Simona Gherghe a lămurit și acest lucru la începutul emisiunii. Prezentatoarea tv a spus că artistul este vaccinat, trecut prin boală și a fost și testat înainte de a intra în casa Mireasa.

De asemenea, doamna Margareta i-a reproșat doamnei Gabi că nu a avut grijă de fiul ei, iar Seba a spuc că el a iertat-o de ceva timp pe doamna Gabi.

Doamna Margareta a amenințat-o pe doamna Gabi, i-a adresat injurii și chiar a împins-o. Casa Mireasa a reacționat și i-au luat apărarea doamnei Gabi, care a fost de la început alături de Seba.

Cearta dintre Ion și Seba a început de la un șervețel aruncat. Ion i-a reproșat lu Seba că l-a trădat pe Alexandru și s-a cuplat cu Adelina, iar acum îi dă voie mamei sale să o împingă pe Seba. Discuția dintre ei a atins cote maxime.

"Ești un copil influențat, ești un copil vrăjit", i-a spus Ion lui Seba.

Când Seba i-a spus lui Ion că s-ar căsători oricând cu Adelina, mama lui Seba a intrat în casa băieților, deși Ion a atenționat-o că nu are voie. Ion a început să se certe cu doamna Margareta, mama lui Seba i-a spus lui Ion să închidă gura.

Doamna Margareta l-a împins pe Ion, Seba a spus că Ion a nu o respectă pe mama sa, iar doamna Margareta l-a amenințat pe Ion că-l bate. Toate imaginile u fost difuzate azi în emisia live, iar Simona Gherghe le-a atras tuturor atenția pentru comportament.

Ion: "Nu e ceva cu care se poate mândri niciunul dintre noi."

Seba a spus că totul s-ar liniști dacă Ion nu s-ar mai băga în relația dintre el, doamna Gabi și doamna Margareta.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina, fosta concurentă de la Mireasa, declarație de dragoste pentru Alin. Ce poză a publicat... Mireasa 2021, sezonul 4. Mama lui Seba, comentarii răutăcioase pe rețelele sociale. Doamna Margareta, subiect pe grupuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x