Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. La o zi după ce a visat-o, Leo a revăzut-o pe Nora. Cum se simte tânăra

Leo și Nora s-au revăzut după câteva zile de la ieșirea fetei din show-ul matrimonial Mireasa sezon 5. Tânăra se simte mai bine și a zâmbit pe tot parcursul intervenției telefonice.

colaj de imagini cu leo si nora de la mireasa sezon 5 Galerie
Leo și Nora s-au revăzut după câteva zile de la ieșirea fetei din show-ul matrimonial Mireasa sezon 5. Tânăra se simte mai bine și a zâmbit pe tot parcursul intervenției telefonice. | Antena 1

”Mă simt binișor, urmez un tratament.”, a zis Nora care a zâmbit pe tot parcursul intervenției telefonice. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 5 a spus că a încercat să se odihnească și că nu s-a uitat la emisiune, însă a urmărit câteva filmulețe cu Leo.

”Chiar nu mă așteptam să te văd în seara asta. E ceva dubios. Eu sunt bine, tu cum ești? Asta eram curios (n.r. să vadă cum arată degetele Norei). Super.”, a zis fiul doamnei Dana la emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Nora l-a asigurat că este bine: ”Sunt bine, mănânc, iau tratament. O să fie bine, cum am discutat.”

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a făcut un live după ce a ieșit din casa Mireasa. Unde se află acum concurenta

Ce au răspuns Nora și Leo când au fost întrebați dacă le este dor

Când a fost întrebat dacă îi este dor de Nora, Leo a refuzat să răspundă: ”Prefer să nu răspund la întrebarea asta. Sunt întrebări la care nu vreau să răspund.”.

De cealaltă parte, fosta concurentă a zis că nu vrea să-l întrebe dacă îi este dor de ea: ”Nu o să-l întreb. Prefer să nu răspund la întrebarea dacă îmi este dor de el.”

Atunci Ion a afirmat că cei doi par să aibă un pact. ”Noi am discutat ceva la ieșirea noastră din casă, nu vreau să rediscut discuția noastră. Leo știe ce am discutat, el știe despre ce e vorba. Că în primul și primul rând să mă fac bine, să mă pun pe picioare și să am grijă de sănătatea mea.”, a explicat Nora.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Imagini de la plecarea Norei din casa Mireasa. Ce i-a spus lui Leo

Ea a mai afirmat că doar ”Bunul Dumnezeu știe ce se va întâmpla” după ce Leo va ieși din competiția Mireasa.

”Nu vreau să se interpreteze că aș ieși din casă pentru ea. Pur și simplu parcursul meu s-a terminat. De asta am rugat să ies. Nu cred că ar mai fi cazul ca Nora să intre în casă. Evoluția noastră în casă ne-a demonstrat că locul nostru, fie și separat, nu e aici.”, a declarat și Leo.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ionuț, discuții aprinse cu băieții din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat în competiție... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș au făcut schimb de roluri. Reacția lui când a auzit ce simte fata pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x