Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Răsturnare de situație în cazul Sabrinei și lui Perneș. Ce vor să facă în Finală

Sabrina de la Mireasa sezon 5 nu este pregătită să se cunune civil cu Perneș. Ea spune că a primit mai multe ”șocuri” în zilele trecute și că nu simte să se căsătorească.

pernes si sabrina stau pe canapea la mireasa Galerie
Sabrina de la Mireasa sezon 5 nu este pregătită să se cunune civil cu Perneș. Ea spune că a primit mai multe ”șocuri” în zilele trecute și că nu simte să se căsătorească. | Antena 1

”Eu trebuie să vorbesc cu ea. Până acum lucrurile au fost vorbite așa și așa, nu concret”, a zis Perneș. Sabrina i-a reamintit că ea a spus că nu se va cununa până să vină părinții în vizită.

”Nu vreau să mă las dusă de val, cu emisiunea...”, a explicat tânăra.

Ei i-au încurajat pe doamna Eleonora și pe Răzvan să susțină pe altcineva. ”Îi mai lăsăm puțin, mă duc la o țigară”, a zis doamna Eleonora. Atunci, Perneș a zis să nu mai revină.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a schimbat la față când a revăzut comportamentul Sabrinei față de el

Sabrina și Perneș nu vor să se căsătorească

”Facem lucrul ăsta ca să ne bucurăm de sfârșit. Ți-am zis că nu mă căsătoresc”, a zis Sabrina când au rămas doar ea și Perneș. ”Când vine vorba de lucruri seriose, tu nu...”, a intervenit el. Perneș a asigurat-o că lucrurile vor fi ok între ei. ”Nu sunt 100% sigură să fac pasul aici”, a mai adăugat fata.

”Îmi pare rău că am depus actele. Voiam să fac asta o singură dată. Nu sunt supărat pe faza cu nunta, dar ți-am zis. O să vedem atunci, cum o să decurgă lucrurile afară”, a mai afirmat concurentul.

”Eu sunt și supărat și vesel că am întâlnit-o pe Sabrina. Vrem să vă anunțăm că nu facem pasul aici. Eu sunt supărat că nu facem acest pas, cu siguranță o să facem pasul afară”, a anunțat Perneș.

”Eu sunt mulțumită că am venit la Mireasa și că l-am cunoscut pe Perneș. Din păcate, nu facem pasul aici mai mult din decizia mea. Eu îl iubesc foarte mult, cu siguranță voi rămâne cu el afară”, a adăugat și Sabrina.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 4. Ce relație are Raluca cu mama lui Ion. Băiatul a dat tot din casă: ”Degeaba vă uitați urât că nu aveți ... Mireasa 2022, sezon 5. Familia Alinei i-a vizitat pe ea și Valentin în casa Mireasa. Ce le-au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x