Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a reacționat Perneș după afirmațiile neașteptate ale lui Lucy. Ce a spus Sabrina

Perneș a fost deranjat de afirmațiile făcute de Lucy în privința relației cu Sabrina. Concurentul a avut o reacție total neașteptată în urma intervenției telefonice din partea fostei concurente a sezonului 5 din Mireasa.

Colaj cu Perneș, Lucy și Sabrina Galerie
Perneș a fost deranjat de afirmațiile făcute de Lucy în privința relației cu Sabrina | Antena 1

În ediția de joi, 14 iulie 2022, Lucy a intrat în direct pentru a discuta despre scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Răzvan. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa i-a transmis tânărului că îl admiră, dar și că i-ar face plăcere să-l cunoască.

Mai mult decât atât, fata și-a dat cu părerea despre două cupluri din acest sezon al show-ului matrimonial. Lucy a ținut să evidențieze faptul că Giovana și Sese ar merita să câștige premiul cel mare pentru că au o relație frumoasă. De altfel, tânăra și-a exprimat simpatia pe care o are față de cuplul lor.

Citește și: Cuplurile Mireasa, date-uri speciale înainte de marea finală a show-ului, difuzată luni, 18 iulie, ora 14:00, la Antena 1

Cel de-al doilea cuplu despre care a vorbit fata este cel format din Sabrina și Perneș. Lucy a făcut niște afirmații legate de relația lor care l-au supărat foarte tare pe concurent. Aceasta a susținut că speră ca prietena ei din casa Mireasa să nu se căsătorească în competiție.

„Nu cred că este momentul să se căsătorească. Mai are timp afară să se cunoască cu Perneș. Asta consider eu. Sincer, îl apreciez pe Perneș, dar asta este părerea mea. Giovana și Sese sper să câștigați finala, eu vă susțin.”, a mărturisit Lucy.

Cum a reacționat Perneș după afirmațiile surprinzătoare ale lui Lucy

Perneș s-a arătat foarte deranjat de afirmațiile pe care le-a făcut Lucy despre relația lui cu Sabrina. Acesta i-a spus fostei concurente să își țină părerea pentru ea, deoarece nu îl cunoaște suficient de bine.

Întrebat despre motivul pentru care s-a supărat, la Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, concurentul a oferit un răspund direct și sincer.

„În 4 luni, Lucy nu a mai fost aici să vadă situația, să vadă și să înțeleagă ceea ce simțim noi. Nu a fost și nu e aici ca să știe cum suntem noi în momentul de față. Adică te trezești să spui acum „mai bine nu””, a zis Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara nu vrea să le mai ajute pe fete la curățenie. Ce a deranjat-o pe mama lui Andrei

De altfel, Sabrina a susținut faptul că nu se lasă influențată de afirmațiile prietenei sale.

„Eu am mai primit scrisori de la Lucy și de la Andreea. Ele tot timpul mi-au zis să mă gândesc mai bine dacă vreau să fac pasul sau nu. Ele au fost imparțiale. Nu mă deranjează lucrurile astea, fiecare poate să zică ce vrea. Nu mă influențează, fac ce vreau eu și ce simt”, a intervenit concurenta.

Cuplurile Mireasa, date-uri speciale înainte de marea finală a show-ului, difuzată luni, 18 iulie, ora 14:00, la Antena ... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum se pregătesc concurenții de plecare. Ce gânduri au înainte de marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x