Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, surprinsă de atitudinea lui Perneș la petrecerea burlacilor. Ce l-a pus pe gânduri pe băiat

În timp ce luau masa împreună, Sabrina și Perneș comentau cele întâmplate cu o seară înainte la cele două petreceri ale burlacilor și burlăcițelor.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, surprinsă de atitudinea lui Perneș la petrecerea burlacilor. Ce l-a pus pe gânduri pe băiat Galerie
În timp ce luau masa împreună, Sabrina și Perneș comentau cele întâmplate cu o seară înainte la cele două petreceri ale burlacilor și burlăcițelor. | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Sabrina a stat de vorbă cu Perneș în timp ce luau masa afară. Tânăra i-a spus că se aștepta ca inițial să fie puțin retras, să nu dorească interacțiune, însă ea voia să observe ce se întâmplă după “două, trei pahare”. Ea spune că după ce partenerul său ar fi băut, era clar că ar fi devenit “mai deschis să socializeze”.

“Gândindu-mă cum era sezonul trecut, să nu vină ele, știi.. Să vină efectiv să pună mâna și să te lași așa dus de val”.

Deși e conștient că între Sabrina și burlac nu a fost decât un schimb de replici, băiatul a simțit un fior văzând-o că stă de vorbă cu altcineva, chiar dacă ea nu a dat niciun semn ce l-ar fi putut face gelos. Cei doi sunt mândri de felul în care au gestionat situația la petrecerea burlacilor.

Perneș și Sabina au analizat ce s-a întâmplat la petrecere. Tânăra a fost surpinsă de atitudinea lui, el a fost puțin deranjat de discuția pe care a purtat-o ea cu un băiat

În imagini se vede cum o “ispită” i-a spus lui Perneș: “Nu înțeleg de ce te sperii!”, iar el i-a replicat: “Nu mă sperii, sunt precaut!”. Însă răspunsul din partea domnișoarei invitate special să facă atmosferă băieților l-a cam blocat: “Păi, adică ți-e frică de ce e în căpșorul tău, practic!”.

“Nu mi-e frică, pot să mă conversez cu tine, e ok”, spune el. “Păi, da, o conversație e frumos să o purtăm, dar nu să te ascunzi, că eu nu îți fac nimic!”, spune tânăra brunetă, care încerca să stea de vorbă cu Perneș.

“Ca să-mi faci ceva, trebuie să vreau”, spune Perneș. “Păi, vezi, ți-e frică, pentru că nu ești sigur pe tine!”, spune bruneta.

La discuția din curte, Sabrina îl asigură pe iubitul ei că un gest de-al său vizavi de tânăra care își dorea cu insistență să stea de vorbă cu el ar fi fost un motiv de ceartă: “Trebuia să ai o scuză prea bună, ca să meargă vrăjeala! Nu mai discutam!”, spune Sabrina.

Pe de altă parte, Perneș o asigură că el “nu simte nevoia de ceva nou!”.

Discuția lor s-a dus și în analiza interacțiunii Sabrinei cu băiatul invitat la petrecerea burlăcițelor. El i-a spus că nu i-a picat prea bine să o vadă stând de vorbă cu el, însă a înțeles că nu a fost vorba despre nimic.

“Cadrul ăla de două secunde, tu în preajma altui bărbat, e nașpa”, spune Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Schimbare importantă în casa concurenților. Ce a anunțat Simona Gherghe

Sabrina pe de altă parte i-a zis lui Perneș, că afară dacă i s-ar fi întâmplat o situația similară, să vină o femeie să vorbească cu el, dacă nu ar fi fost camere, ea nu crede că el ar fi reacționat atât de ferm, cu “Lasă-mă în pace!”.

Sabrina a văzut imaginile cu Perneș la Mireasa, Capriciile Iubirii, de la Antena Stars și a fost surprinsă de atitudinea lui: “Nu mă așteptam să fie atât de reținut, dar oricum tot sunt mândră de el”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce a spus Yana despre interacțiunea lui Andrei cu fetele de la petrecerea burlacilor

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a spus Yana despre interacțiunea lui Andrei cu fetele de la petrecerea burlacilor... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana, glumeață la petrecerea burlăcițelor: ”Ia, fă un dans la bară”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x