Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Juliana s-a filmat într-o ipostază romantică alături de noul iubit. Cum arată bărbatul care a cucerit-o

Juliana Cassie și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat tare chipeș după ce a fost eliminată din competiția Mireasa. Iată în ce ipostază romantică s-a lăsat filmată alături de noul iubit.

Colaj cu Juliana la Mireasa Galerie
Juliana Cassie și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat tare chipeș după ce a fost eliminată din competiția Mireasa. | Antena 1

Juliana Cassie a cucerit publicul cu prima apariție în sezonul 5 al emisiunii Mireasa. Tânăra a intrat în casa show-ului matrimonial pentru a-și căuta sufletul pereche, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Tânăra a cunoscut băieții și a avut parte de întâlniri cu unii dintre ei, însă nu s-a simțit atrasă de nimeni. După câteva saptămâni în casa Mireasa, fosta concurentă a dezvăluit că nu ar regreta dacă părăsește competiția, lucru care s-a întâmplat în Gala din 5 martie 2022.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Juliana a vrut să iasă din platou. Ce s-a întâmplat cu ea și de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor

Juliana Cassie a plecat din emisiune cu lacrimi în ochi, dar încântată de experiența unică prin care a trecut. La aproape o lună de la ieșirea din casa Mireasa, superba brunetă a surprins pe toată lumea cu un videoclip romantic alături de noul iubit.

Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe Juliana Cassie, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa

Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa și-a găsit sufletul pereche la scurt timp de la eliminarea din competiție. De curând, Juliana Cassie a decis să își facă relația oficială și a publicat un videoclip cu noul său partener pe TikTok.

Tânăra s-a filmat în timp ce se sărută pasional cu noul său iubit. Un lucru este evident, bărbatul brunet și chipeș a cucerit-o pe superba asiatică. De asemenea, Juliana Cassie pare mai îndrăgostită ca niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul a strâns mai bine de 8 mii de like-uri și o mulțime de comentarii din partea susținătorilor săi.

„Mireasa te-a ajutat să îți dai seama pe cine vrei și ce vrei cu adevărat?” sau ”wow”, au fost doar câteva dintre comentariile și curiozitățile oamenilor din mediul online, care nu s-au putut abține din a-și spune părerea.

Ce a spus Juliana Cassie după eliminarea din casa Mireasa

Cu părere de rău, Juliana Cassie a părăsit competiția la doar o lună de când a intrat în casa Mireasa. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce Simona Gherghe a anunțat ce fată este eliminată.

„O să vă urmăresc. Vă mulțumesc din suflet. Eu încerc să nu mai plâng.”, le-a spus Juliana Cassie concurenților Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-a acomodat Juliana și cum au întâmpinat-o băieții. Pe cine a ales pentru o întâlnire

„Ultimul sentiment pe care l-am avut a fost de mulțumire pentru toți din casa Mireasa, mai ales pentru fete și mame. Odată cu această experiență mi-am dat seama că trebuie să lucrez mult mai mult la încrederea în mine. Cred că băieții care m-au nominalizat au vrut să-mi facă un bine, motiv pentru care le mulțumesc. Vreau să-i mulțumesc lui Andrei pentru că m-a înțeles și pentru că a fost lângă mine.

A fost o experiență foarte intensă și cred că o să însemne ceva de acum. Sper ca fiecare să ajungă în locul potrivit și să fie fericiți.”, a mai spus Juliana Cassie cu tristețe în glas, dar încrezătoare în forțele proprii.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce imagini a publicat Alexandra, la scurt timp după ce ea și Cosmin au părăsit competiția... Mireasa 2021, sezon 4. Victor răspunde printr-un videoclip dacă mai este sau nu împreună cu Andrada. Imaginile așteptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x