Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. O concurentă a părăsit casa Mireasa. Simona Gherghe a anunțat că este vorba despre Juliana

În urma votului din gala Mireasa din data de 5 martie 2022, o concurentă a părăsit casa. Deznodământul i-a surprins din plin pe concurenți. Descoperă cum arată votul săptămânii.

colaj foto cu simona gherghe si concurenti din casa mireasa Galerie
În gala din 5 martie 2022, Simona Gherghe a anunțat ce concurentă este eliminată din casa Mireasa | Antena 1

Surpriză de proporții în gala Mireasa din 5 martie 2022! Fanii au putut afla nu doar cine a fost desemnată mama săptămânii, ci și care a fost mireasa săptămânii sau băiatul preferat.

În plus, voturile celor de acasă au decis ce concurentă părăsește competiția. Băieții au primit șansa de-a vota și ei o fată și, la final, deznodământul a fost unul cât se poate de neașteptat!

Ce concurentă a fost eliminată în gala mireasa din 5 martie 2022

Răsturnare neașteptată de situație în gala Mireasa din 5 martie 2022. Zilele trecute, Jiuliana a afirmat faptul că nu ar regreta dacă ar părăsi casa, fiindcă nu consideră că a format o conexiune cu vreunul dintre concurenții Mireasa. Practic, tânăra a recunoscut că nu simte că are șanse să își găsească iubirea acolo, motiv pentru care nu ar surprinde-o să fie eliminată.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Sabrina a dat cărțile pe față și a zis ce se întâmplă între ea și Perneș, de fapt! Ce a recunoscut

Totuși, surpriza a fost mare atunci când publicul a votat-o pe Larisa pentru eliminare.

„De ce sunteți atât de mirați?”, a întrebat Simona Gherghe, văzând uimirea celor din platou.

Apoi, aceasta a dezvăluit cum au votat băieții și cine a ales să salveze pe cine!

Se pare că doar Cosmin și Perneș au ales s-o salveze pe Jiuliana, căci restul concurenților au vrut să-i dea o șansă în plus Larisei. Practic, Jiuliana a fost salvată de public, în timp ce Larisa a fost salvată de băieți.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Valentin, atenționat că Alina îl place pe Sese! Cum a reacționat Giovana când a aflat și ce a ieșit la iveală

„Fiindcă cineva trebuie să plece azi, fata care ne părăsește este fata de pe ultimul loc. Iar aceastaa este Juliana”, a anunțat Simona Gherghe, spre marea surpriză a tuturor.

Când a auzit vestea, concureta a izbucnit în lacrimi și a mulțumit tuturor pentru experiența trăită în casa Mireasa, sezonul 5. Totuși, rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare cu Larisa, cea care a obținut peste 77% din voturi.

Cum a arătat clasamentul publicului în gala Mireasa din 5 martie 2022

În gala din 5 martie 2022 a emisiunii Mireasa, mama săptămânii a fost aleasă ca fiind doamna Eleonora. Aceasta s-a bucurat mult și a mulțumit publicului.

Voturile pentru băieți l-au clasat pe Perneș pe locul 3, Valentin a ocupat locul al doilea, iar fruntaș a fost Sese.

Mireasa săptămânii a fost aleasă Giovana, pe locul 2 fiind Sabrina și locul 3 revenind Alinei.

Mireasa, sezonul 5. Sabrina a dat cărțile pe față și a zis ce se întâmplă între ea și Perneș, de fapt! Ce a recunoscut... Mireasa, sezonul 5. Doamna Dana, reacție dură la adresa Norei! Ce a dezvăluit, fără pic de reținere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x