Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Primul sărut dintre Aron și Elena. Care este statusul relației dintre ei

Aron și Elena au început să se cunoască mai bine la petrecerea de sâmbătă seara. Cei doi s-au simțit bine împreună și au discutat despre sentimentele lor.

Mireasa 2022, sezonul 5. Primul sărut dintre Aron și Elena. Care este statusul relației dintre ei Galerie
Primul sărut dintre Aron și Elena | Antena 1

Aron a încercat atingeri mai îndrăznețe cu Elena, iar pe fată nu a părut să o deranjeze pe moment. Ulterior, după ce a văzut imaginile, acesta a spus că vrea alături un bărbat care știe să fie diplomat în ceea ce privește atracția fizică.

Primul sărut dintre Aron și Elena

Zilele următoare, relația dintre ei a ajuns la un alt nivel. Au încercat să-și dea seama dacă între ei este vorba despre atracție fizică sau sentimente. Aron a spus că momentan nu există atașament, dar vrea să vadă ce se întâmplă pe parcurs.

Elena a spus că nu o deranjează că Aron nu pune suflet repede. Băiatul i-a confirmat din nou că se simte foarte bine în prezența ei și amândoi își doresc să ducă mai departe cunoașterea. Nepotul doamnei Elena vrea să-și deschidă mai repede sufletul în fața fetei.

Elena a spus și ea că abia așteaptă să-l vadă pe Aron și că-l caută prin toată casa atunci când se deschid ușile. După sărutări tandre pe obraz, Aron și Elena și-au mulțumit unul altuia că își dau voie să se cunoască mai bine.

A urmat și un sărut între cei doi, iar pasiunea dintre ei este vizibilă cu ochiul liber. Doamna Elena este foarte zâmbitoare la auzul veștii că cei doi se simt bine împreună.

Întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu, cei doi au declarat că nu doresc să se declare momentan un cuplu.

Discuții în casa fetelor despre comportamentul Elenei

Elena le-a spus fetelor că a consumat mai multe căni de alcool și că s-a simțit bine în compania lui Aron. Fata le-a reproșat fetelor că s-a amețit și că cele din casă au râs de ea, în loc să-i atragă atenția.

Bunica Elena i-a spus Elenei să nu mai dea explicații nimănui. Elena a spus că nu a intrat în competiție ca să fie luată în râs. Anda a rugat-o să nu mai bea pentru că acest lucru nu îi face cinste și îi strică imaginea.

Doamna Monica, mama lui Ionuț, a spus că de vină este Aron, pentru că el a fost cel care a îndemnat-o să bea atât de mult. Elena și-a cerut scuze pentru tonul pe care le-a vorbit, dar fetele au continuat discuția.

Elena a discutat mai apoi cu Aron, iar băiatul a asigurat-o că va începe și el să atace dacă e cazul.

Aron i-a spus doamnei Monica să-și vadă de fiul ei și să nu-și mai dea cu părerea despre el și fata cu care se joacă în cunoaștere. Băiatul a mai subliniat că amândoi s-au simțit bine și el nu consideră că a pus-o într-o lumină proastă pe Elena.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina i-a pregătit o surpriză lui Valentin. Cum a reacționat băiatul... Mireasa 2022, sezonul 5. Dani urmează să devină tată peste o lună. Ce a spus concurentul despre acest lucru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x