Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Dani urmează să devină tată peste o lună. Ce a spus concurentul despre acest lucru

Dani a recunoscut azi că urmează să devină tată peste doar o lună. Acesta a spus că este tatăl biologic al copilului, dar că nu s-a mai înțeles cu partenera sa și a preferat să plece pe un drum separat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Dani urmează să devină tată peste o lună. Ce a spus concurentul despre acest lucru Galerie
Dani urmează să devină tată peste o lun | Antena 1

Fetele din casa Mireasa au spus că ar fi preferat să știe acest detaliu. Dani a spus că îi va oferi copilului tot ceea ce are nevoie, dar este un om asumat și a decis să vină în competiție chiar dacă nu va asista la nașterea copilului lui.

Dani urmează să devină tată peste o lună

Mama copilului este cea care a contactat echipa de producție. Fata a spus că au fost împreună până anul trecut în luna noiembrie și că mai are o lună până să nască. Cei doi s-au despărțit atunci când fata era însărcinată în trei luni. Fata a declarat că nu au mai păstrat legătura.

Tânăra a mai spus că și-au dorit amândoi un copil, dar când Dani și-a dat seama ce implică un copil și că îi va lipsi libertatea, a decis să plece. Fosta parteneră a lui Dani a spus că acesta știe tot despre faptul că va deveni tată de băiat.

Mama fetei este cea care a sunat prima la emisiune și a fost revoltată de faptul că acesta a spus în video de prezentare că își dorește foarte mult doi sau trei copii, dar a decis să-și lase partenera în spate cu tot cu copil.

Mama fostei sale iubite a intrat în direct prin telefon

Întrebat de Simona Gherghe dacă situația l-a speriat, Dani a spus că nu a vrut să-i facă rău copilului din cauza faptului că nu se mai înțelegea cu partenera sa de relație. Concurentul a mai spus că îi va trimite copilului tot ce are nevoie, dar nu mai poate sta în preajma fostei sale iubite.

Mama fostei iubite a lui Dani a intrat azi în direct în emisia live. Doamna Ramona a spus că apreciază că Dani a recunoscut. Mama fetei a spus că concurentul face actorie în emisiune și că este fericită de faptul că Dani a venit în competiție pentru că fata ei și-a dat seama că nu mai este nimic de reparat la relația lor.

Mama fetei a mai spus că prima despărțire a fost din cauza faptului că i-a dat un pumn pentru că a dansat cu altcineva.

Mireasa 2022, sezonul 5. Primul sărut dintre Aron și Elena. Care este statusul relației dintre ei... Mireasa 2022, sezon 5. Un prieten al lui Dani a intervenit în apărarea lui. Ce a spus acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x