Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin a primit o scrisoare. Ce a aflat concurentul

Valentin a primit o scrisoare, iar subiectul i-a stârnit multe semne de întrebare lui Perneș. Vali i-a arătat scrisoarea prietenului său și amândoi au avut grijă să nu se vadă la cameră.

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin a primit o scrisoare. Ce a aflat concurentul Galerie
Valentin a primit o scrisoare care a stârnit controverse în casă | Antena 1

Se pare că lui Vali i s-a spus că Sabrina îl place și că de aceea ce comportă ciudat în relația sa cu Perneș. Sabrina și Alina au discutat și ele în cameră.

Valentin a primit o scrisoare

Sabrina nu înțelege cum s-a ajuns aici și cum s-a tras concluzia că ea se bagă în cuplul lui Vali și al Alinei. Cea din urmă a spus că are mare încredere în Sabrina, dar mai apoi iubita lui Perneș a ieșit din cameră și a preferat să stea singură pe terasă.

Scrisoarea lui Vali a stârnit mai multe scenarii. Perneș a fost afectat, dar Vali l-a sfătuit să nu pună la suflet. Alina a discutat și cu Nora și a spus că dacă ar fi să fie ceva adevărat, ea ar trebui să fie cea mai afectată și să se supere pe întreaga situație.

Alina nu vrea să strice prietenia cu Sabrina și crede că timpul le va rezolva pe toate. Perneș vrea și el asigurări din partea Sabrinei ca să știe unde merge relația lor.

Perneș a spus azi în live că exclude varianta că nu are încredere în Sabrina. Fata a spus că întreaga situație este prea mult pentru ea și că se va retrage din apropierea Alinei cu Valentin.

Alina susține că gândurile de afară sunt din cauza faptului că oamenii fie sunt răutăcioși, fie chiar își doresc o relație între Sabrina și Valentin.

Valentin, un brunch alături de Alina

Pentru că Valentin a fost ales băiatul săptămânii, acesta a avut ocazia să iasă la un date cu Alina. Cei doi îndrăgostiți au primit o nouă șansă să se cunoască mai bine.

S-au bucurat de preparate bune, un vin alb și și-au adresat o mulțime de cuvinte care să-i lege și mai mult pentru drumul pe care au pornit împreună. Cei doi au discutat mai mult despre viitorul lor.

Au ciocnit în cinstea iubirii care îi unește. Alina i-a spus lui Valentin că a vorbit cu părinții ei și că tatăl său a fost supărat pe ea pentru că fumează și nu a dorit să-i adreseze niciun cuvânt.

Valentin i-a spus Alinei că trebuie să aibă încredere în el pentru ca relația lor să meargă mai departe. Băiatul a spus că trebuie să lase mai mult de la el și că este pregătit să facă față oricărei situații alături de ea.

Valentin: "M-am pregătit pentru tine toată viața, baby."

Concurentul i-a spus Alinei cât de frumoasă este și nu numai atât. I-a spus că este cea mai frumoasă fată din casă.

Între Alina și Valetin au existat discuții despre Larisa. Alina a spus că iubitul ei vorbește cam des despre Larisa, lucru care i-a dat de gândit. A declarat că nu este geloasă pe Larisa și că speră ca totul să rămână la nivel de glumă între Valentin și Larisa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Situația dramatică în familia Doamnei Dana. De ce a fost nevoită să plece acasă în miez de noap... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a primit un telefon de la mama sa. Ce i-a transmis doamna Eniko...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x