Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. Gabriela Cristea a analizat toate cuplurile din sezonul 8. Ce a spus despre fiecare pereche

În episodul 2 Mireasa Confesiuni, Gabriela Cristea a analizat toate cuplurile din sezonul 8 Mireasa. Iată ce a declarat despre fiecare pereche.

gabriela cristea cu andreea primera la mireasa confesiuni Galerie
În episodul 2 Mireasa Confesiuni, Gabriela Cristea a analizat toate cuplurile din sezonul 8 Mireasa. Iată ce a declarat despre fiecare pereche. | Antena 1

Gabriela Cristea, moderatoarea emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, a analizat perechile din sezonul 8 al show-ului matrimonial de la Antena 1.

Citește și: Ce au avut de spus Ana și Daniel după ce au pierdut premiul în fața cuplului Ioana-Marius. Primele lor declarații

Ce a spus Gabriela Cristea despre fiecare pereche din sezonul 8 Mireasa

  • Ana și Daniel

”Ana și Daniel... Eu i-am numit cuplul sirop pentru că ei sunt extrem de declarativi. Folosesc niște cuvinte pompoase, parcă scoase din o altă epocă. E frumos, nu știu dacă e bun sau rău. Dacă ei se simt confortabili, e bun pentru ei. Eu însă sunt omul care vorbește mai puțin și face mai mult. Le și spun de multe ori ”lăsați vorbele astea mărețe și treceți la fapte”, ceea ce s-a și întâmplat cu ei. Din punctul meu de vedere, sunt ok oamenii. Trebuie să-i țină și pe termen lung, asta e singura chestie pentru că au ridicat ștacheta foarte sus cu toate declarațiile astea, s-au hazardat în a declara multe lucruri și e posibil, când vor lăsa ștacheta mai sus pentru că nu ai cum să o ții așa tot timpul, să se întrebe cu ce au greșit sau ce s-a întâmplat. Una peste alta sunt niște oameni mișto, se merită unul pe altul”.

  • Madi și Sergiu

”Madi și Sergiu sunt un cuplu foarte frumos și decorativ vorbind și sufletește. El mi se pară însă mult prea sufletist, nu știu cum s-o spun în alt fel. Adică mi se pare că pune prea mult suflet și nu știe cum să fie așa, mai asumat. În schimb, Madi este foarte cerebrală. El ar trebui să fie un strop mai pragmatic. Oricum, sunt foarte frumoși și la un moment dat au avut o neînțelegere. Madi era nehotărâtă dacă să se căsătorească sau nu, au apărut și niște chestii din afară. Mă bucur pentru ei că au depășit momentul și au reușit să meargă mai departe.”

  • Bia și Robert

”La Bia și la Robert eu cred că o să fie o întreagă tevatură toată viața lor și nu mă refer acum la doamna Anina, probabil toată lumea o să se ducă cu gândul acolo. Mă refer la faptul că Bia este o tipă care știe să manevreze cuvintele și care le întoarce și le răsucește. Nici Robert nu se lasă. Atunci cred că vor face așa, un joc de ping pong unul cu celălalt. Dacă ei sunt fericiți așa, atunci să-i ajute Dumnezeu. În rest, să aibă suficient de multă înțelepciune ca să poată să se înțeleagă și cu cei apropiați.”

  • Ioana și Marius

”Ioana și Marius, un cuplu interesant. Ea foarte sensibilă și delicată, sper să nu fie mironosiță, una să spună și alta să gândească. El pare că a căzut în cursa lui Cupidon atunci când se aștepta mai puțin. El pare că s-a îndrăgostit fără să-și dea seama. Este genul despre care eu vorbesc foarte des în emisiunea, socoteala de acasă nu se nimerește cu cea din târg. Ioana, fata asta cu care el s-a găsit, nu este deloc prototipul pe care el și l-a făcut în cap. De cele mai multe ori, noi ne facem o imagine și ne trezim că avem o relație cu un partener care nu are nicio legătură cu imaginea. Cred că și asta e frumos în viață”

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce au dezvăluit Bogdana și Liviu în primul lor live. Unde vor locui începând cu anul 2024

  • Daria și Adrian

”Daria și Adrian... da, sunt mulți care spun că poate din punct de vedere vizual nu s-ar potrivi pentru că ea este destul de impunătoare, ca atitudine, dar asta e și pentru că, înțeleg, ea a făcut balet, și ținuta ei este una așa cum impune tehnica de dans. El este înalt, dar destul de salcie așa, slăbuț. Acum, nici nu contează. Dacă ei simt că se potrivesc, slavă domnului că s-au găsit. Mie mi s-a părut că Daria este îndrăgostită, în momentul în care a plecat din casă am simțit că ea deodată a renăscut și a zis ”aoleu, ce am făcut, ce am pierdut?!”.”

  • Bogdana și Liviu

”Bogdana și Liviu s-au cumințit în ultima vreme. Câteodată mă iau prin surprindere, par prea cuminți în ultima vreme. Sper să-i țină (n.r. cumințenia).”

Materialul integral poate fi urmărit în AntenaPlay.

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa sezonul 8. Ce au dezvăluit Bogdana și Liviu în primul lor live. Unde vor locui începând cu anul 2024... Mireasa sezonul 8. Gestul lui Madi care a trezit ”furia” publicului Mireasa. Are legătură cu Horia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x