Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Simona a lansat un atac dur la adresa Ionelei. Concurenta, criză uriașă de nervi

Simona a lansat un atac dur la adresa Ionelei, după ce aceasta a fost văzută în brațele lui Robert, recent despărțit de Tess. Descoperă ce cuvinte grele și-au spus concurentele, în ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10.

Galerie
Descoperă ce a zis Ionela, în ediția din 1 noiembrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10 | Antena 1

La petrecerea de sâmbătă seară, Robert a acceptat s-o țină în brațe pe Ionela și se pare că acest lucru a enervat-o la culme pe Simona, care a lansat un atac dur la adresa blondinei. Descoperă ce s-a întâmplat, în ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10.

Simona a lansat un atac dur la adresa Ionelei. Concurena, criză uriașă de nervi în ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10

Situația dintre Robert și Ionela i-a provocat Simonei o stare acută de nervi, cu limbaj greu de reprodus.

„Doamne, dar de ce mă enervez în halul ăsta când vine, doamne! Îmi explodează capul.”, a răbufnit Simona.

Se pare că cel mai mult o deranjează pe concurentă atitudinea de mândrie pe care o manifestă Ionela după ce Robert s-a apropiat de ea, după ce el și Tess s-au despărțit.

Citește și: Mireasa sezon 10. Alexandru a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă între el și Daiana, de fapt. Ce a recunoscut

„Pe ce ești mândră, că ești pansament?! Nici măcar pansament! Că s-a făcut rangă Robert într-o seară și tot cu pozele tale a dormit. Acum s-a îndrăgostit?! Nici măcar pansament nu ești. Ai stat în brațele lui aseară pentru că era rangă, nici nu mergea! Alo! Era în suferință, se uita la naiba cu coada ochiului. Ionela e disponibilă acuma pentru toată lumea!”, s-a enervat Claudia, care nu a ezitat să își strige supărările cu toată forța.

Tess a avut o atitudine liniștită și și-a exprimat părerile despre această situație.

Atitudinea „prea deschisă” a Ionelei a enervat-o pe Simona și aceasta a folosit un limbaj dur și violent la adresa concurentei care a stat în brațele lui Robert la petrecere.

Ulterior, Ionela a înfruntat-o pe Simona, care a transformat-o în ținta unui atac dur.

„Care este problema ta, de ce îți dai tu cu părerea? Cu ce ți-am greșit eu?”, a dorit Ionela să afle.

„Că mă enervează atitudinea ta! Te ia Robert, tu accepți. Te ia altul, tu accepți. Te ia Stelian, tu accepți. Am crezut că ai filtru, că ai ceva în capul ăsta, da tu nimic. Zero absolut!”, a răbufnit Simona.

„Eu nu o să mă înjosesc. Țin capul sus, să nu cadă coroana”, a spus Ionela.

„Ți-a căzut aseară!”, au zis fetele, referindu-se la momentul în care Ionela s-a dus să stea în brațele lui Robert.

Discuțiile au continuat apoi în platoul emisiunii, de față cu Simona Gherghe. Atacul dur cu limbajul violent a fost condamnat, dar criticile la adresa Ionelei au fost susținute și de alți concurenți.

Ce alte vorbe și-au spus concurentele? Află totul urmărind ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10. Ce a recunoscut Stelian după ce a petrecut seara cu Alexia. Ce a mărturisit concurenta, de față cu toț... Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Ce au discutat Robert și Ramona, atunci când au rămas singuri, la film! Ce a ieșit l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x