Antena Căutare

Mireasa, sezon 10, 27 septembrie 2024. Care e rezultatul cursei de eliminare. Ce concurent părăsește casa Mireasa

Publicul a decis! Telespectatorii au avut ocazia să voteze un băiat pe care nu și-l mai doresc în casa Mireasa, sezonul 10. Ionuț și Ștefan au intrat în cursa de eliminare în urmă cu o săptămână.

Galerie
Simona Gherghe a anunțat cine părăsește casa Mireasa | Antena 1

Vineri, 27 septembrie 2024, concurenții au avut parte de o emisie live tensionată și emoționantă. Pe lângă subiectele despre care s-a discutat pe parcursul săptămânii, aceștia au așteptat cu nerăbdare să afle rezultatul cursei de eliminare între Ionuț și Ștefan.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fetele și băieții din casa Mireasa sezonul 10 au trecut printr-o mulțime de stării în ultimele cinci zile. Au existat certuri, replici acide, discuții în contradictoriu, dar și noi apropieri.

De altfel, situația unuia dintre tinerii propuși spre eliminare s-a schimbat. Este vorba de Ștefan, care își dorește să rămână în casa Mireasa pentru a o cunoaște mai bine pe Isabelle. Acesta a făcut un apel și către telespectatori prin intermediul AntenaPLAY.

Ca de fiecare dată, votul publicului este foarte important pentru parcursul concurenților din casa Mireasa, sezonul 10. Acum, soarta lui Ionuț și a lui Ștefan în show-ul matrimonial a stat în mâinile oamenilor de acasă.

După ce au analizat comportamentul și povestea de viață a celor doi băieți, telespectatorii au făcut o alegere. În emisia live de vineri, de pe 27 septembrie 2024, Simona Gherghe a numit băiatul care părăsește casa Mireasa, sezonul 10.

Citește și: Mireasa, sezon10. Alexia și Alex și-au ales partenerii pentru date. Tânărul nu s-a putut abține: „Limbajul corpului spune altceva”

Mireasa, sezonul 10. Ce concurent pleacă de la Mireasa, sezonul 10. Publicul a avut de ales între Ionuț și Ștefan

„Cea mai mare realiare din viața mea este faptul că mă aflu aici”, spune Ionuț.

Tânărul o simpatizează pe Andrada.

„Nu cred că am făcut rău altei perosane”, spun Ionuț. „Eu am intrat aici natural și așa o să fiu și afară.”

Tânărul promite că nu va mai consuma alcool.

„Sunt sigur că sunt pe calea cea bună”, mai adaugă el.

„Cred că aș merita să rămân în casa Mireasa pentru a lămuri lucrurile cu Isabelle”, spune Ștefan.

Acesta consideră că Ionuț nu are pe nimeni special în competiție.

„Isabelle, cu care am avut și o apropiere în ultima săptămână”, spune Ștefan, despre persoana care i-a atras atenția. „Intervenția părinților ei a fost.... pot spune că am simțit o greutate. Isabelle s-a schimbat după discuția telefonică. (...) Consider că pe parcurs o să fie bine.”

„Mai am de demonstrat”, susține el.

În urma voturilor, o să părăsească emisiunea din gala de vineri, de pe 27 septembrie 2024. Tânărul a avut cele mai multe voturi, semn că oamenii de acasă s-au gândit că este momentul să plece din competiție.

„Băiatul care pleacă acasă, pentru că a fost votat de 51,47% dintre telespectatori, este Ștefan”, a anunțat Simona Gherghe.

Ionuț a primit 48,53% dintre voturi.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Task-ul „O ținută de 10” le-a dat mari bătăi de cap băieților. Cum s-au descurcat: „Ferească...”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezon10. Isabelle l-a ales pe Raul pentru a petrece noaptea împreună.Ce a dorit să clarifice:„Am făcut o alegere greșită”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. În casa Mireasa ar putea lua naștere o nouă relație. Despre cine este vorba : „Te simpatizez mai mult...”

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. AdrenaLinia a sunat în casa fetelor! Ce a vorbit Mihai cu Laura, din sezonul 9: „Mă încadrez în tip... Mireasa, sezonul 10. Ionuț și Ionela, discuție aprinsă. Ce legătură are cu Ștefan: „Mereu ai făcut comentarii la adresa ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x