Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea

Ana și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au avut un date în afara casei. În urma întâlnirii, concurentul a decis că nu vrea să mai cunoască o altă fată, dar fata pare nehotărâtă.

colaj de imagini cu ana si alexandru de la mireasa sezon 4 Galerie
Ana și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au avut un date în afara casei. În urma întâlnirii, concurentul a decis că nu vrea să mai cunoască o altă fată, dar fata pare nehotărâtă | Antena 1

”Cred că se mai gândește la el (n.r. Marius). Cred că au rămas lucrurile neclarificate. Ana îți dă un vibe foarte bun”, a zis Alex despre Ana, la scurt timp după întâlnire.

”Ne-am mai apropiat în sensul că am mai descoperit detalii despre ce ne place și nu. Dacă ar fi să aleg între Alex și Marius, aș alege Alex”, a spus și Ana.

”A fost un date foarte reușit. Din partea mea o să fim într-o cunoaștere.”, a concluzionat Alex.

Alexandru de la Mireasa sezon 4 vrea să o cunoasă pe Ana

”Dacă o să simt și din partea ei, o să încerc să mă concentrez doar pe Ana”, a zis Alexandru.

”Nu am știut că-și dorește asta, credeam că vrea să le cunoască și pe restul fetelor. O să vedem, să fie și el sigur că nu se grăbește.”, a zis și Ana, fără să afirme dacă ea se rezumă doar la a-l cunoște pe băiat.

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea

Alexandru a părut descurajat de acest răspuns și a subliniat că nu se grăbește. El a mai precizat faptul că va petrece mai mult timp cu Ana dacă ea îi va răspunde la fel.

Pe cine spunea Alexandru că vrea să cunoască

Alexandru a spus, în emisia live Mireasa sezon 4 din 8 septembrie 2021, cine sunt fetele care i-au atras atenția.

”Eu aștept să o cunosc pe Alina, să văd cum gândește. Oricum, Alina mi-a atras atenția. Ea și Maria mi-au atras atenția, în mod special. Ele au stat pe lângă mine.”, a spus Alexandru, după un material în care Victor afirma că el și Alina nu se potrivesc.

Atunci, Alexandru nu l-a contrazis pe colegul de competiție, ci a afirmat: ”Alina se așează lângă mine”.

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Andrada și Victor sunt al doilea cuplu din show-ul matrimonial

Alina și Alexandru au și avut un date, după ce în Gală, tânăra s-a așezat în spatele concurentului. Însă după întâlnire, el a spus că nu se potrivesc.

Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Andrada și Victor sunt al doilea cuplu din show-ul matrimonial... Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x