Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Yana spune adevărul despre „burtica de gravidă”. Ce a dezvăluit în mediul online: „Mulțumesc pentru felicitări”

Yana de la Mireasa, sezon 5 a oferit mai multe detalii cu privire la speculațiile că ar fi însărcinată. Ce a spus fosta concurentă a show-ului matrimonial despre imaginile în care pare că își arată „burtica de gravidă”.

colaj foto yana mireasa sezon 5 Galerie
Yana de la Mireasa, sezon 5 a oferit mai multe detalii cu privire la speculațiile că ar fi însărcinată | Antena 1 & Instagram

În urmă cu câteva zile, Yana a postat în mediul online o imagine care i-a pus pe jar pe urmăritorii ei. Fosta concurentă de la Mireasa, sezon 5 s-a fotografiat într-o rochie verde mulată care lăsa la vedere o burtică ce părea a fi de gravidă. Speculațiile că ar fi însărcinată au apărut imediat și mulți au felicitat-o pentru presupusa sarcină.

Yana de la Mireasa, adevărul despre presupusa sarcină. Ce a spus cu privire la imaginea în care apare cu „burtica de gravidă”

Ulterior, frumoasa tânără a revenit în mediul online cu și mai multe explicații. Într-o nouă postare pe Insta Story, Yana a spus adevărul despre presupusa „burtică de gravidă”.

Chiar dacă la prima vedere părea că ea anunță subtil că ar fi însărcinată, fosta concurentă Mireasa a ținut să infirme vestea.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cum arată Yana după operația de rinoplastie. Tânăra s-a dus până în Armenia după chirurgul estetician

Tânăra a spus cât de poate de clar că nu este gravidă și totul a fost doar o glumă. Cu toate acestea, ea a ținut să le mulțumească internauților pentru urările pe care i le-au făcut crezând că așteaptă un bebeluș.

„Nu mă așteptam că o să luați în serios glumița mea. Nu sunt însărcinată. Când o să se întâmple minunea asta, o să vă anunț mult mai frumos. Mulțumesc la toată lumea care m-a felicitat. Asta a contat mult pentru mine. Am văzut că sunt persoane care sunt în stare să se bucure pentru evenimentele din viața mea”, a scris Yana de la Mireasa, sezon 5 pe contul ei de Instagram.

Yana pare că ar avea un nou iubit. Fosta concurentă Mireasa, sezon 5 s-a afișat în ipostaze apropiate alături de un bărbat misterios

După o perioadă îndelungată în care Yana nu s-a afișat cu niciun bărbat, la finalul lunii mai, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a apărut alături de Stefano, un tânăr plin de tatuaje. Yana a publicat o imagine realizată în Orheiu Vechi alături de bărbat. În dreptul numelui bărbatului Yana a atașat o inimioară, fapt care întărește și mai mult ideea de cuplu.

În imagine Yana apare purtând o șapcă albă, sprijinindu-se pe umărul bărbatului.

Imaginea a fost preluată de fanii emisiunii Mireasa și publicată pe grupul oficial. Acolo, cei care au susținut-o pe Yana în cadrul sezonului 5 Mireasa i-au urat să fie fericită.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Yana s-a fotografiat goală în așternuturi. Cum a apărut fosta concurentă a show-ului matrimonial

În alte imagini, Yana apare la masă, foarte apropiată de Stefano.

Yana pare că și-a refăcut viața și că trăiește o poveste de dragoste, după despărțirea de Andrei Cica, tânărul cu care a avut o relație în cadrul sezonului 5 Mireasa.

De curând, Yana a împlinit 25 de ani și la petrecerea aniversară a avut-o alături pe Alina.

Anul trecut, Yana a fost supusă unei operații de rinoplastie. Tânăra a mers până în Armenia pentru intervenția realizată de chirurgul plastician.

Ce mai face și cum arată Nicole, concurenta care a intrat în casa Mireasa, deși era căsătorită. A fost iubita lui Cătăli... Nuntă la Mireasa! Un fost concurent s-a căsătorit religios. Imagini emoționante cu frumoasa pereche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x