Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 13 octombrie 2022. Doamna Ecaterina, deranjată de intervenția Roxanei: ”Eu nu te-am întrerupt”

Roxana și Paul sunt tot despărțiți, iar doamna Ecaterina nu vede cu ochi buni toată situația dintre ei. Aceasta a fost deranjată de faptul că tânăra a întrerupt-o în live.

colaj cu doamna ecaterina, roxana si paul de la mireasa sezon 6 Galerie
Roxana și Paul sunt tot despărțiți, iar doamna Ecaterina nu vede cu ochi buni toată situația dintre ei. Aceasta a fost deranjată de faptul că tânăra a întrerupt-o în live. | Antena 1

În timp ce-și expunea părerea despre despărțirea nepotului, doamna Ecaterina s-a supărat pentru că Roxana a întrerupt-o.

”Simt că bunica lui Paul nu mă place. Cum suntem în casă noi două, și ieri cu prăjitura, priviri. Prefer să-mi văd de ale mele”, a afirmat Roxana.

”De la început a spus că nu am cum să o iubesc, că nu crede în oameni. S-a despărțit o dată, de două, de nouă. De patru sigur. Eu m-am îndepărtat că toate astea și față de Paul, față de mine... nu că e numai ea de vină”, a început doamna Ecaterina să spună.

În acel moment, Roxana a intervenit și i-a reamintit că mereu dă vina pe ea pentru tensiunile cu Paul. ”Ai zis că respecți”, a subliniat bunica.

Concurenta a mai subliniat faptul că bunica lui Paul i-a întors spatele seara trecută.

Citește și: Mireasa sezon 6, 13 octombrie 2022. Andrei și Inga formează, din nou, un cuplu. Ce a spus doamna Laura în live

Doamna Ecaterina, deranjată de intervenția Roxanei

”Eu nu te-am întrerupt”, i-a zis doamna Ecaterina Roxanei, când aceasta a intervenit în timp ce bunica lui Paul discuta despre nemulțumirile legate de relația nepotului cu tânăra.

Roxana a continuat atunci să povestească faptul că doamna Ecaterina s-ar fi supărat pe ea pentru că nu i-a păstrat prăjitură. ”Aș fi vrut ca Roxana să fi pus o bucată într-un staniol. Eu nu mănânc seara.”, a explicat bunica.

Fata spune că nu știa faptul că aceasta nu mănâncă seara. ”Nu am dat vina pe ea. Nu sunt supărată. Foarte urât, așa am zis.”, a afirmat doamna Ecaterina.

Mireasa sezon 6, 13 octombrie 2022. Andrei și Inga formează, din nou, un cuplu. Ce a spus doamna Laura în live... Mireasa sezon 6. Gabriela a cunoscut-o pe mama lui Valentin. Ce gest a făcut soacra față de ea când își ținea fiul în br...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x