Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Cosmin a mărturisit că a fost contactat de Luță. De ce a umblat tânărul în telefonul Mirunei

Cosmin a făcut câteva declarații despre despărțirea de Miruna. Câștigătorul sezonului 6 Mireasa a mărturisit că femeia pe care o iubea, era îndrăgostită de alt bărbat.

Colaj cu Cosmin și Miruna de la Mireasa Galerie
Cosmin a mărturisit că a fost sunat de Luță | Antena 1

Cosmin a mărturisit în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii de la Antena Stars, că a simțit că ceva se întâmplă când a decis să se uite la mesajele din telefonul Mirunei.

„Eu am simțit. Parcă cineva m-a trimis acolo și mi s-a dovedit. Nu erau mesaje că mi-e dor de tine. Dacă eu vedeam astfel de mesaje, nu pot să zică că poate treceam peste. Dar erau de iubire. Femeia pe care eu o iubeam, de fapt, iubea pe altcineva”, a spus Cosmin.

Deși nu a dat foarte multe detalii despre conversație, Cosmin a mărturisit că a fost sunat de Luță, bărbatul însurat căruia Miruna i-a trimis mesaje de dragoste.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Doamna Adriana a intrat în direct pentru a vorbi despre despărțirea dintre Miruna și Cosmin. Ce a recunoscut

Cosmin a mărturisit că Luță l-a sunat: „Mi s-a părut penibil”

„Luță m-a sunat și mi s-a părut penibil. N-am nimic cu el. Nu mi-a cerut nimic. Nu mă interesează persoana lui. Din partea mea poate să facă ce vrea. Dacă Miruna o să fie fericită cu el le doresc tot binele. Să nu vă gândiți că dacă eu o văd pe Miruna pe stradă eu fug de ea, sau încep să o înjur. Nu vreau să-i fac rău mai mult decât și-a făcut singură”, a spus Cosmin la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 3. Motivul pentru care Andreea și Marian s-au despărțit. Declarațiile ei după situația dintre Miruna și Cosmin

Ce a spus Miruna despre despărțirea de Cosmin. Cei doi câștigători ai sezonului 6 Mireasa nu vor intra în posesia premiului în bani

Citește și: Mireasa, 17 ianuarie 2023. Miruna și Cosmin au venit în direct pentru a vorbi despre motivele despărțirii. Ce au explicat

„Cu o poveste din trecut sau fără eu tot nu rămâneam în această căsnicie, pentru că nu simțeam atât de mult. Erau niște mesaje de iubire și că mi-am dat seama că nu sunt vindecată după ieșirea mea de aici. Mesaje pe care Cosmin le-a văzut. Și eu sunt rănită. E vorba de un divorț. Și eu sufăr”, a spus Miruna.

Miruna a povestit cum Cosmin a intrat pe Instagram-ul ei și a descoperit mesajele pe care aceasta i le-a trimis lui „Luță”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul lui Cosmin după ce Miruna a anunțat că s-au despărțit: ”Un motiv de divorț extraordinar de important”

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am mutat împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță. Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic”, a spus Miruna.

Mireasa sezon 6. Ironia lui Paul la adresa Mirunei după ce s-a aflat că a reluat legătura cu Luță. Ce a postat... Mireasa sezon 6. Miruna, reacție furibundă pe internet după ce a primit o mulțime de mesaje: ”Inimii nu îi dictezi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x