Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Doamna Adriana, mesaj neașteptat pentru Adina. Ce i-a zis mama lui Cosmin tinerei, după ce au avut un conflict

Adina a făcut public un schimb de mesaje dintre ea și doamna Adriana, mama lui Cosmin. Cele două au avut un conflict în casă, pe care mama câștigătorului sezonului 6 îl regretă acum.

Colaj cu Adina și doamna Adriana Galerie
„Aveam asta pe inimă”. Doamna Adriana, mesaj neașteptat pentru Adina, despre conflictul din casa Mireasa. | Antena 1

Doamna Adriana a ținut să-i mărturisească Adinei că îi pare rău pentru conflictul pe care l-au avut când se aflau în casa Mireasa. Fosta concurentă a sezonului 6 a publicat pe rețelele sociale o captură a conversației dintre ea și mama lui Cosmin.

Adina și doamna Adriana au avut un dialog pe Instagram. Mama lui Cosmin i-a mărturisit Adinei că regretă vorbele dure pe care i le-a spus în trecut și că o consideră o fată „super”.

Doamna Adriana i-a scris Adinei, la două luni de la conflictul lor din casa Mireasa

Doamna Adriana a precizat că nu are un interes pentru care face aceste declarații, ci pur și simplu avea pe suflet această situație.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Ce mesaj i-a transmis Adina doamnei Adriana, după despărțirea dintre Miruna și Cosmin

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În stilul său caracteristic, Adina i-a răspuns cu o glumă mamei lui Cosmin: „Ca să vă eliberați de toate, îmi dați adresa să vă trimit cadou un mop”.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 22 februarie 2023. Miruna și Cosmin, prima apariție după ce au divorțat. Fata s-a așezat lângă fostul soț

Domana Adriana și Adina au avut un conflict în casa Mireasa

În ultima perioadă petrecută în casa Mireasa, Adina și doamna Adriana au avut parte de un conflict. Pentru că Adina nu a dat cu mopul doamna Adriana a cerut ca ea să fie pedepsită, iar pedeapsa pe care a primit-o fata a fost aceea de a da cu mopul până la finalul sezonului. Adina a promis atunci că o să se răzbune și după ce a dat cu mopul, a trezit-o pe doamna Adriana în timpul nopții, să o cheme să vadă podeaua proaspăt spălată, fapt care a supărat-o mult pe mama lui Cosmin: „Nu, deci fata asta are probleme psihice. E periculoasă ființa asta”, spunea doamna Adriana în luna decembrie a anului 2022.

În contextul despărțirii dintre Miruna și Cosmin, Adina i-a scris pe Instagram un mesaj doamnei Adriana pentru a-și exprima părerea de rău. Fata a făcut și o glumă, referindu-se la momentul de conflict cu mopul.

„Bună seara, doamna Adriana! Nu vă scriu în legătură cu mopul, ci cu necazul cu care s-a procopsit Cosmin. Îmi pare rău din tot sufletul”, i-a scris Adina doameni Adriana. Tânăra a publicat o captură a mesajului pe rețelele sociale, specificând că Paul a fost cel care a provocat-o să trimită acest mesaj.

Miruna și Cosmin s-au despărțit la nici măcar o lună de la nunta din Marea Finală a sezonului 6 Mireasa. Cei doi au depus actele de divorț, iar data oficială a divorțului va fi pe 9 martie 2023.

Miruna și Cosmin au fost invitați la Mireasa pentru a vorbi despre motivele despărțirii, iar tânărul a mărturisit că a citit mesajele pe care fata i le trimitea lui Luță.

În prezent, Cosmin a intrat în o nouă relație cu o tânără despre care a precizat că nu îi este pansament.

Mireasa sezon 4. Gestul dureros al Elei după ce a pierdut sarcina. Ce a făcut soția lui Petrică... Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Dani și Daiana formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x