Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Conflict de proporții în casa fetelor. Ce sancțiune a primit Hatice după ce a amenințat

Hatice și Irina au avut parte de un scandal de proporții în casa Mireasa. Simona Gherghe a anunțat că pentru injurii și amenințări Hatice va primi o sancțiune în gala de vineri, 2 februarie 2023.

Colaj cu Hatice, Irina Galerie
Hatice și Irina au fost protagoniste într-un scandal de proporții în casa Mireasa | Antena 1

De la un subiect aparent banal a izbucnit un conflict de proporții în casa fetelor de la Mireasa. Irina și Hatice au fost protagoniste. Pentru că Irina era așezată pe scaunul pe care s-a obișnuit Hatice să stea când mănâncă, aceasta i-a cerut să se ridice. Pentru că Irina a precizat că nu a auzit cuvintele „Te rog frumos”, acesta nu s-a ridicat, fapt care a enervat-o la culme pe Hatice.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Irina a vrut să afle mai multe detalii despre apropierea dintre Simona și Andrei

Scandal de proporții în casa fetelor. Motivul pentru care Hatice și Irina și-au spus cuvinte grele. Ce sancțiune dură a anunțat Simona Gherghe pentru Hatice

Mai mult, Hatice a amenințat-o pe Irina.

Hatice: Dacă ți-am permis multe…

Irina: Nu striga!

Hatice: Mie mi-ai pus capac!

Irina: Nu ești sănătoasă!

Hatice: Bine că ești sănătoasă tu. Ești dusă cu capul!

Irina: Tu ai căutat conflict!

Hatice: Tu te crezi așa importantă în viața mea! Cine ești tu să caut conflict cu tine? Vezi-ți de treaba ta! Stop! Că nu mă interesează de absolut nimic!

Irina: Strigă mai tare!

Hatice: Strig! Tu cauți cu mine. Nu-mi spui tu mie ce să fac! Eu nu-ți permit! Cine ești? Regina cui? Ce noroc ai, fetișoară! Dădeam cu tine de toți pereții! Cu mine să nu se joace. Dacă sari calul cu mine te lovesc grav.

Irina: S-a apropiat de mine de parcă voia să mă bată.

În emisia live Simona Gherghe a anunțat că Hatice va intra în cursa de eliminare, din cauza nerespectării regulamentului:

„În afară de paturile care vă sunt atribuite fiecăreia, casa e comună. Cuvântul magic e te rog. Ar fi schimbt dinamica acestei conversații. Eu v-am rugat să fiți atenți la limbaj, să nu vă amenințați. Mi se pare foarte trist că cineva amenință. Ai încălcat regulamentul. Prin urmare, Hatice, intri în cursa de eliminare de mâine cu fata care o să fie votată”, a spus Simona Gherghe.

Citește ș: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Momente de tensiune în casa băieților. Andrei, în centrul unui nou conflict

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Sabrina, în lacrimi după ce a primit o scrisoare de la familie... Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Mihai și Hatice au avut parte de apropieri, deși au avut un conflict la începutul emi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x